Οι γνήσιοι πατριώτες που αγαπούν την πατρίδα τους διαβάζουν μόνο ΜΑΚΕΛΕΙΟ.

Αηδιασμένοι από τους εθνοπατέρες της συμφοράς που τυραννούν την Ελλάδα εδώ και 40 χρόνια δεν τους αφήνουν σε χλωρό κλαρί. Βρίσκονται παντού και εμπιστεύονται το ΜΑΚΕΛΕΙΟ που έχει αποδείξει ότι δεν είναι κατευθυνόμενο, ούτε έχει σχέσεις με κόμματα και συμφέροντα.  Τί εννοούμε;


AB_teliko

Αυτό το ΙΧ σίγουρα δεν λέει τίποτα σε κανέναν. Όχι όμως όταν σας πούμε σε ποιον ανήκει. Σύμφωνα με φωτό που μας έστειλε αναγνώστης – αυτόπτης μάρτυρας το ΙΧ ανήκει στην Φώφη Γεννηματά (ναι αυτήν που γλύφει παντού για να συγκυβερνήσει κάποια στιγμή). Η φωτό τραβήχτηκε πριν λίγη ώρα από το σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος στην Βάρη. Ο αναγνώστης μας είδε να βγαίνει από το ΙΧ η κ. Γεννηματά και ο σύζυγός της. Περιττό να σχολιάσουμε το προφανές. Πάρκαραν το όχημα σε θέση για δύο. Αλλά ποιος θα τους πειράξει; Ανήκει στην Φώφη Γεννηματά άρα μπορεί να κάνει ό,τι γουστάρει. Ακόμα κι αν στερεί μία θέση πάρκινγκ από έναν συμπολίτη της.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε, η αμφίεση της κ. Γεννηματά δεν είχε καμία σχέση με την σοβαροφάνεια της Βουλής. Καυτή μίνι φούστα με μπότες και μωβ λαμέ φόρεμα αλά Πάολα. Πάνε τα ταγιέρ.

Θαυμάστε λοιπόν τους Εθνοπατέρες της συμφοράς. Αυτούς τους αλαζόνες που σε λίγους μήνες θα ζητάνε τη ψήφο σας γιατί «θέλουν το καλό του τόπου και του λαού».
ΠΗΓΗ ΜΑΚΕΛΕΙΟ