in ,

Η γυναίκα μου με παραμελοúσε και πńγα για ένα βράδυ με την πρώnν γυναίκα μου. Τώρα είναι έγκuоς, τί να κάνω;

Όταν γνώρισα τη γυναίκα μου πριν από πέντε χρόνια ερωτευτήκαμε αμέσως και για χάρη της χώρισα τη σύζυγό μου γιατί ήθελα να είμαι μαζί της και μόνο μαζί της.

Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Ούτε που το κατάλαβα. Συζήσαμε αμέσως, αρραβωνιαστήκαμε σχεδόν αμέσως, λίγο μετά παντρευτήκαμε και ζούσαμε μαζί πάρα πολύ ευτυχισμένοι. Είμαι 32 χρονών και η γυναίκα μου 27.


Οι γονείς της μένουν μόνιμα στο εξωτερικό. Η γυναίκα μου εκεί γεννήθηκε και μεγάλωσε. Ήρθε στην Ελλάδα πριν από μερικά χρόνια για διακοπές, αλλά γνωριστήκαμε, παντρευτήκαμε και αποφάσισε να μείνει εδώ.

Τα πέντε αυτά χρόνια που είμαστε μαζί δεν είναι ιδανικά. Στην αρχή υπήρχε τρέλα, ενθουσιασμός, πάθος, δύο χρόνια όμως μετά το γάμο,  άρχισε να μας παίρνει η κάτω βόλτα. Μας «έφαγε» η ρουτίνα και άρχισε να με παραμελεί. Προσπάθησα πολύ να την ξαναφέρω κοντά μου αλλά βαριόταν. Η συμπεριφορά της αυτή άρχισε να με απογοητεύει μέχρι που στο τέλος αναζήτησα τη στοργή και την αγάπη που μου στερούσε στην πρώην γυναίκα μου.

Ξεκινήσαμε με μηνύματα και βρήκαμε την ευκαιρία να συναντηθούμε την περίοδο εκείνη που η γυναίκα μου είχε πάει να επισκεφτεί τους γονείς της, γιατί ο πατέρας της αντιμετώπιζε κάποια σοβαρά προβλήματα υγείας και η μητέρα της χειαζόταν βοήθεια. Ένιωθα εδώ και καιρό μόνος και πίστευα ότι η πρώην γυναίκα μου ήταν η μόνη διέξοδος που είχα γι’ αυτό και της πρότεινε να συναντηθούμε.

Ήταν μία ηλίθια ιδέα και ντρέπομαι για τον εαυτό μου γιατί γι’ αυτή τη γυναίκα δεν νιώθω τίποτα ενώ εκείνη ξέρω ότι με αγαπά ακόμα. Νιώθω σαν να την εκμεταλλεύτηκα…

Εκείνο το βράδυ που βγήκαμε, στο τέλος με κάλεσε σπίτι της. Λίγο η νύχτα, λίγο τα ποτά, λίγο η οικειότητα που είχαμε μεταξύ μας δεν μπόρεσα να αντισταθώ και κάναμε σεξ. Ήταν σεξ χωρίς συναίσθημα. Πως ο πεινασμένος βρίσκει ξαφνικά μπροστά του ένα ταψί φρέσκο και ζεστό φαγητό και πέφτει με τα μούτρα; Έτσι έκανα και εγώ.

Όταν γύρισα σπίτι μου, είχα ήδη μετανιώσει. Ένιωσα απίστευτες ενοχές και αποφάσισα να το λήξω εκεί. Λίγες μέρες μετά επέστρεψε και η γυναίκα μου και αποφάσισα να μας δώσω μία ακόμη ευκαιρία να το παλέψουμε. Σαφώς και δεν της είπα τίποτα για ο, τι συνέβη. Δεν χρειαζόταν να ξέρει. Δεν σήμαινε κάτι εξάλλου.

Το καλό είναι ότι η πρώην γυναίκα μου κατάλαβε ότι ήθελα να σταματήσει εκεί το μεταξύ μας και δεν με ξαναενόχλησε μέχρι πριν από 2 μήνες που με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι είναι έγκυος.

Από τη μία θέλω να διορθώσω τα προβλήματα που υπάρχουν στο γάμο μου και να τα ξαναβρώ με τη γυναίκα μου, από την άλλη όμως θα έρθει στον κόσμο ένα παιδί που είναι δικό μου και της πρώην γυναίκας μου και προϊόν απιστίας. Με τη γυναίκα μου θέλουμε να αποκτήσουμε παιδιά, αλλά δικά μας παιδιά, όχι αυτό που θα αποκτήσω εγώ με μία άλλη γυναίκα.

Τι να κάνω; Πώς να της το πω; Αν πριν υπήρχε μία πιθανότητα να με χωρίσει, τώρα θα το κάνει έτσι και μάθει την αλήθεια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Written Από Πέγκυ Σκουλού

Θα με βρεις χωμένη σε παλιές αστυνομικές και ιατροδικαστικές υποθέσεις, κοινώς... όπου υπάρχει έγκλημα! Αν δεν ήμουν η χείριστη όλων στις φυσικοχημείες, σήμερα θα ήμουν ιατροδικαστής. Χαρά του συναδέλφου δε με λες, αλλά έμαθαν να με ανέχονται... Nobody's perfect.

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Δεν έχω βρει άνθρωπο να αγαπάει όσο ο σκύλος»

Να γιατί πρέπει να αρχίσετε το πλέξιμο από αύριο