in

Η γυναίκα του φίλου μου έχει καρκίνο και μου υποσχέθηκε πως μόλις καταπέσει, θα με πάρει σπίτι του σαν αποκλειστική

Είμαι η Αναστασία, 30 ετών… Πληγωμένη πολύ από τη ζωή και από τις προηγούμενες σχέσεις μου. Είμαι χωρισμένη, είχα έναν πολύ δύσκολο γάμο μέχρι που ο πρώην σύζυγός μου, μου είπε πως θέλει διαζύγιο γιατί ήδη υπήρχε άλλη στη ζωή του. Καμία σχέση που είχα, δεν μου είχε φερθεί καλά. Όλοι τους με έβλεπαν σαν ένα κομμάτι κρέας και όχι σαν άνθρωπο… σαν γυναίκα.

Δουλεύω σκληρά για να επιβιώσω από τη ηλικία των 12 μου χρόνων, μόνη, παρατημένη από οικογένεια και ορφανή από πατέρα από μικρό παιδί… Τώρα λόγω του λοκντάουν και τα μέτρα είμαι σε αναστολή, δεν εργάζομαι.


Το Σεπτέμβρη που μας πέρασε, πριν από 3 μηνες χώρισα από μία ακόμα αποτυχημένη σχέση που κράτησε σχεδόν 9 μήνες. Πέρασα πολύ άσχημα και από την προηγούμενή μου σχέση… Και τότε άρχισε να χτυπάει η καρδιά μου για έναν άνδρα… Από το πουθενά, χωρίς καν να το σκεφτώ, με το που κοιταχτήκαμε στα μάτια, ένιωσα κάτι το διαφορετικό και συγκλονιστικό… Βρέθηκα ερωτευμένη και μάλιστα βαριά… Όμως ήξερα πως θα ήμουν το τρίτο πρόσωπο… Γιατί είναι παντρεμένος και μάλιστα με παιδιά συνομίληκά μου και μεγαλύτερα.

Δεν με ενδιέφερε που είναι μεγαλύτερός μου 20 χρόνια. Έχουμε φοβερή χημεία και είναι ο μοναδικός άντρας που έχει τόση εμπειρία και με συμβουλεύει, συζητάμε και ασχολείται με μένα, αφιερώνει χρόνο σε μένα από τη δουλειά του για να συναντηθούμε,για να με πάρει μια αγκαλιά… Η σύζυγός του είναι άρρωστη από καρκίνο χρόνια τώρα, εγώ βλέπω ότι έχει καρδιά μικρού παιδιού και χαίρεται μαζί του. Δεν κάνω αυτά που κάνει η γυναίκα του. Δεν τον ζαλίζω με γκρίνια και ζήλεια π.χ… Με μένα ηρεμεί κάθε φορά που βρισκόμαστε και μου λέει το κάθε πρόβλημα που έχει επαγγελματικό και μη… Ξέρω πως θέλει να περάσει όλη την υπόλοιπη ζωή του μαζί μου, όμως δεν το κάνει. Για τα παιδιά του δεν χωρίζει και όχι για τη γυναίκα του και πριν κρίνετε το οτιδήποτε ή σκεφτείτε, είναι εξακριβωμένο πως το θέλει, αφού μου πρότεινε κιόλας όταν με τα χρόνια καταπέσει θα με πάρει σπίτι του σαν αποκλειστική για να μη με χάσει, για να με βλέπει. Εξάλλου ειναι η δουλειά μου.

Είναι ερωτευμένος μαζί μου, το ξέρω καλά και μου το δείχνει με κάθε τρόπο… Περνάει από το σπίτι μου πολλές φορές λόγω εργασίας και μου πετάει τριαντάφυλλα στην αυλή μου, είναι στοργικός και ρομαντικός με πολύ χιούμορ. Είναι η εξαίρεση από κάθε πικραμένη σχέση που είχα. Τον αγαπάω ειλικρινά και θα αφοσιωθώ δίπλα τους χωρίς να φτιάξω τη ζωή μου με άλλον αλλά και όταν ο θάνατος μας χωρίσει θα το σκεφτώ καλά αν θα κάνω οικογένεια. Πάντως αν έκανα, το πρώτο μου παιδί θα το ονόμαζα με το όνομα του για να το ακούω κάθε μέρα και γιατί θα ήθελα πολύ ένα παιδί έστω μαζί του… Το ερωτικό μας κομμάτι είναι μοναδικό όμως δεν μας ενώνει μόνο αυτό, άλλα γενικά η χημεία που έχουμε σε όλα…

Ανυπομονώ να βρεθούμε, τον σκέφτομαι και μου λείπει φοβερά, ιδίως τα βράδια υποφέρω που δεν κοιμόμαστε κάθε βράδυ αγκαλιά…

Το μόνο που εύχομαι είναι το 2021 που θα έρθει να με βρει μαζί του και κάθε καινούρια χρονιά!! Καλές γιορτές με υγεία, αγάπη και ευτυχία σε όλους!!!

Αναστασία

πηγή : singleparent

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Written Από Κώστας Σαμαράς

Παθιασμένος αναλυτής αφοσιωμένος κοινωνικός συνθέτης μέσων μαζικής ενημέρωσης. Από μικρός τα έγραφε στα ίντερνετς. Εδώ θα τον δεις να μιλάει για όλα όσα αγαπάει: Lifestyle, Lifehacks Και με πολύ πίκρα για πολιτική. Χωρίς πλάκα!

Πατέρας πήγε να μαζέψει ελιές μαζί με τους 2 γιους του και οι αστυνομικοί τους έριξαν 900 ευρώ πρόστιμο

Βουλγαρία: Μετέφεραν τα εμβόλια κορονοϊού με φορτηγά για λουκάνικα