in

Διαβάστε τι δηλώνουν ανοιχτά πλέον Ρώσοι και Αμερικανοί του Τραμπ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η «σιωπηλή» συμμαχία Πούτιν-Τραμπ «ξεμπροστιάζει» την Νέα Τάξη.

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, κατά την διάρκεια συνεδρίου του Ρωσικού Συμβουλίου για Διεθνείς Υποθέσεις, αναρωτήθηκε «φωναχτά» ποιος εμποδίζει κάθε βήμα του Αμερικανού Προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, που στοχεύει σε καλυτέρευση των συνολικών σχέσεων ΗΠΑ-Ρωσίας και άρα στην διατήρηση της ειρήνης στον πλανήτη.

του Κίμωνα Χαραλάμπους

«Κάθε βήμα του Αμερικανού Προέδρου, το οποίο στοχεύει σε καλυτέρευση των μόνιμων καναλιών αλληλεπίδρασης με την Μόσχα, αναφορικά με τα προβλήματα της εποχής μας, εμποδίζεται από εκείνους της προηγούμενης κυβέρνησης του Λευκού Οίκου, που ακολουθούσαν την πολιτική της καταστρεπτικής αντιμετώπισης των σχέσεων Ρωσίας-ΗΠΑ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λαβρόφ.


Σύμφωνα με το γερμανόφωνο Sputnik, «ο Λαβρόφ αναφέρθηκε στο κατεστημένο των ΗΠΑ (Βαθύ Κράτος, Νέα Τάξη, Ομπάμα, Χίλαρι, Σόρος κτλ.), το οποίο, πάνω απ’ όλα, ανακυρήσσει χώρες σε εχθρούς και αντιπάλους, όταν ακολουθούν ανεξάρτητη πολιτική».

Οι Ρώσοι, επομένως, καταγγέλλουν ανοιχτά πλέον τα Βαθύ Κράτος της Νέας Τάξης, το οποίο εμποδίζει Τραμπ και Πούτιν να συνεννοηθούν προς όφελος της ειρήνης, υπό την αιγίδα της Εθνικής Δεξιάς, κάτι που μόνο το el.gr του Δημοσθένη Λιακόπουλου υποστήριζε τόσον καιρό.

Πριν από τον Λαβρόφ, ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Mike Pence, αναφέρθηκε στην Κίνα, σε μέρος της οποίας προσπαθεί η Νέα Τάξη να εφαρμόσει τα προγράμματα εξαναγκαστικού ελέγχου των ανθρώπων, τα οποία πριν χάσει την εξουσία εφάρμοζε στην Αμερική.

Όπως δήλωσε τον Οκτώβριο, και σας το παρουσιάζουμε στο el, τα τελευταία χρόνια, η Κίνα έκανε μια απότομη στροφή προς τον έλεγχο και την καταπίεση του λαού της. Σήμερα, η Κίνα έχει χτίσει μια ασύγκριτη κατάσταση επιτήρησης, που είναι όλο και πιο επεκτατική και παρεμβατική (στη προσωπική ζωή των πολιτών) – συχνά με τη βοήθεια της τεχνολογίας των ΗΠΑ.

Ποιάς τεχνολογίας; Αυτή που χρησιμοποιούσε για τους ίδιους λόγους, η προηγούμενη κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Αυτό που αποκαλούν «Μεγάλο Τείχος Προστασίας της Κίνας» όλο και ψηλώνει, περιορίζοντας δραστικά την ελεύθερη ροή πληροφοριών προς τον κινεζικό λαό, υπογραμμίζει.

Μέχρι το 2020, όπως σημειώνει, οι ηγέτες της Κίνας επιδιώκουν να εφαρμόσουν ένα Οργουελικό Σύστημα, βάση του οποίου, είναι ο έλεγχος περίπου όλων των πτυχών της ανθρώπινης ζωής. Πρόκειται για το λεγόμενο Σύστημα «Κοινωνικής Βαθμολόγησης» (Social Credit Score)».

Το el.gr είχε αναφερθεί στον εν λόγω σύστημα, αναδεικνύοντας και αυτόν τον τρόπο, με τον οποίο οι παγκοσμιοποιητές θα επιδιώξουν να ελέγξουν τις ζωές μας, καθώς στην Κίνα εφαρμόζεται πειραματικά, με προοπτική για όλον τον πλανήτη.

Θυμηθείτε:

 

Comments

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Loading…

0

Comments

0 comments

Μαζεύουν άρον άρον με φορτηγά τα ημερολόγια της ΕΛΑΣ με «Μακεδονία» και «Βόρεια Κύπρο»

Επιτέλους ξύπνησαν(;): Ίσως η πιο συμβολική κίνηση απέναντι στην κυβέρνηση – Δείτε τι συνέβη έξω από το ΥΠΟΙΚ (ΦΩΤΟ)