Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της φετινής χρονιάς. Και λογικό… είναι ψηλή, μελαχρινή, με ιδανικές αναλογίες και το σημαντικότερο άνθρωπος με καλή καρδιά και χιούμορ.

Το μοντέλο αποδεικνύοντας τα παραπάνω και χωρίς να ντρέπεται να μας δείξει τις όχι «τέλειες στιγμές» της, ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μία χαρτοπετσέτα… στη μύτη. Πάντοτε βέβαια με ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη.


Ο σκοπός αυτή της ανάρτησης ήταν να ευχαριστήσει όλους τους ανθρώπους που ήταν κοντά της και πρόσφεραν την βοήθειά τους στο Madwalk 2019, όπου η Ηλιάνα ήταν κεντρικό πρόσωπο, καθώς παρουσίαζε το show. Πέρα από την ευγνωμοσύνη της όμως, την φωτογραφία τη συνόδευε το εξής κείμενο: «Ορίστε λοιπόν αυτό είναι το «φρικαρισμένο-ευτυχισμένο» πρόσωπό μου η «γυμνή αλήθεια» που όλοι κρύβουμε κάπου μέσα μας.Πίστεψέ με αγάπη μου είναι εντάξει να φρικάρεις. Είναι εντάξει να αγχώνεσαι κάνοντας νέα πράγματα (μικρά ή μεγάλα). Αλλά αν σέβεσαι και αγαπάς τον εαυτό σου και αυτό που κάνεις και αν έχεις ανοιχτό μυαλό και ακούς και εμπιστεύεσαι τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν το μόνο που θα έχεις να κάνεις είναι απλά να το απολαύσεις. Εύχομαι ολόψυχα να το κάνεις.»

Η σέξι Ηλιάνα

Η Ηλιάνα δείχνει πως μπορεί πραγματικά να κάνει τα πάντα… παραπάνω εμφανίζεται απλή και χαμογελαστή, αλλά στη φωτογραφία που ακολουθεί είναι αρκετά «αποκαλυπτική» – χωρίς να χρειάζεται να δείχνει κάτι – αρκεί ένα βλέμμα… φωτιά!

 

loading...