μουσουλμάνα Ελληνίδα

Σχόλιο :΅Τώρα που γίνεται να είσαι ΕΛΛΗΝΙΔΑ και να είσαι στο πλευρό των Τούρκων… δεν ξέρω…

Είμαι Ελληνίδα αλλά μουσουλμάνα. Θα είμαι πάντα στο πλευρό των Τούρκων

Η Έφη Καραγιαννίδου η οποία ήταν διευθύντρια της ΕΑΣ δήλωσε στο διαδίκτυο ότι είναι μουσουλμάνα από την Ελλάδα αλλά πάντα θα υποστηρίζει τους Τούρκους και σε ότι χρειαστούν θα είναι στο πλευρό τους.
Η Ελληνίδα μουσουλμάνα έχει εδώ και πολύ καιρό που προσπαθεί να πάρει την άδεια από την Ελληνική κυβέρνηση για την κατασκευή τζαμιών στην Καστοριά.

Ακόμα είπε σε δήλωση της στην εφημερίδα sabah ότι μαζί με τον Δήμαρχο Καστοριάς αλλά και τον Περιφεριάρχη Δυτικής Μακεδονίας πήγαν να μιλήσουν αλλά και να ζητήσουν την άδεια για τις κατασκευές τζαμιών.

Όμως ο Περιφεριάρχης Δυτικής Μακεδονίας είπε πως η επίσκεψη που έκαναν στον Πατριάρχη Βαρθολομαίο ήταν για την κατασκευή μεντρεσέ και όχι τζαμιά.

Η Έφη Καραγιαννίδου δήλωσε στην τουρκική εφημερίδα ότι:

«Πέρυσι τον Απρίλιο, ήρθαμε στην Κωνσταντινούπολη με τον δήμαρχο της Καστοριάς και τον κυβερνήτη της Δυτικής Μακεδονίας. Πήγαμε στο Οικουμενικό Πατριαρχείο της Κωνσταντινούπολης για να πάρουμε άδεια από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο. Η επίσκεψή μας αυτή έγινε λόγω κάποιων προβλημάτων που είχαμε με τον Αρχιεπίσκοπο στην Ελλάδα ο οποίος διαφωνεί με το εν λόγω project. Ο Βαρθολομαίος μας έδωσε την άδεια. Τώρα περιμένουμε την άδεια από την ελληνική κυβέρνηση, κυρίως του Υπουργείου Πολιτισμού και του Υπουργείου Εξωτερικών της».

katohika.gr/

loading...

6 thoughts on “Είμαι Ελληνίδα αλλά μουσουλμάνα. Θα είμαι πάντα στο πλευρό των Τούρκων

 1. Αντιλαμβάνεστε βέβαια οτι αυτό αποτελεί μια νάρκη μέσα στο σπίτι μας. Και το κακό είναι οτι η Ελλάδα εχει γίνει ναρκοπέδιο!!! Χιλιάδες άλλες τέτοιες νάρκες είναι καμουφλαρισμένες!!!

 2. Η κυρία αυτή δεν αποκλείεται να είναι ξεχασμένο απομεινάρι των βαλαάδων της περιοχής, αν και οι βαλαάδες κατοικούσαν κυρίως στην περιοχή του Βοϊου. Οι Βαλαάδες ήταν πράγματι Έλληνες που με τη θέλησή τους εξισλαμίστηκαν, για να αποφύγουν τα χαράτσια και τον κεφαλικό φόρο των υπόδουλων και με την ανταλλαγή του 1923 έφυγαν στην Τουρκία σύμφωνα με τη συνθήκη της Λωζάνης , αφού κριτήριο ανταλλαγής πληθυσμών μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας ήταν το θρήσκευμα και όχι η φυλετική καταγωγή. Ο τρόπος πάντως που σκέπτεται και ενεργεί είναι ανθελληνικός και όχι αντιθρησκευτικός ,όταν λέει ότι θα είναι πάντα με το μέρος των Τούρκων και αυτό είναι λυπηρό για την κυρία. Δεν ενοχλούμαι ποσώς για τα θρησκευτικά της πιστεύω. Είναι δικαίωμά της και προσωπική της υπόθεση να πιστεύει σε όποιο δόγμα και θρήσκευμα θέλει. όταν όμως “φωνάζει” ότι θα είναι με το μέρος των Τούρκων αυτό θα πρέπει να προβληματίσει την κοινωνία στην οποία ζει ,γιατί είναι πλέον μία δυνάμει εχθρική και επικίνδυνη πολίτης αυτής της χώρας. Εμείς δεν έχουμε το δικαίωμα να την απελάσουμε για τις ιδέες της. Να σκεφθεί συνεπώς αν πρέπει να το κάνει η ίδια. Η Τουρκία δεν είναι μακριά . Αφού δεν αγαπά την Ελλάδα που ζει μολονότι ελληνίδα την καταγωγή, ώρα της καλή και τα σκυλιά δεμένα!

 3. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι τα σιχαμενα,ξεπουλημενα,ανδρείκελα,ο δήμαρχος δηλαδή της Καστοριάς,και ο περιφερειάρχης πήγαν μαζί της στην Κωνσταντινούπολη για να συρθούν στα γόνατα,παρακαλώντας άλλο αφεντικό,για άδεια τζαμιού στη χώρα μας…!Αυτό είναι χειρότερο…πιστεύω.αν αληθεύει το άρθρο…

 4. ΤΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑ ΙΣΩΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ? ΤΟΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΤΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙς????? ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΠΑΙΖΕΙΣ??? ΑΝΤΕ ΞΕΦΤΗΛΑ ………..

 5. Έπρεπε να ντρέπεσαι για τα λεγόμενα σου.
  Έλληνας σημαίνει Χριστιανός ορθόδοξος και όχι αλλοθρησκος Μουσουλμάνος.
  Όσο για την Τουρκία, δίπλα είναι να πας το συντομότερο μόνιμα εκεί.
  Αλώστε εκεί ανήκεις βέβαια.
  Και κάτι ακόμα!! Τρία πράγματα έμαθα στην ζωή μου και υπηρέτησα γι αυτά δύο χρόνια
  Πατρίδα – Θρησκεία – Οικογένεια, λέξεις που αμφιβάλλω αν υπάρχουν στο λεξιλόγιο σου.
  Ντροπή σου και αίσχος μόνο αυτά.
  Το να σε βρίσω είναι το λιγότερο γιαυτό σε χτυπάω μόνο με τις λέξεις.
  Τέλος!!!!! (
  Αρκετά ασχολήθηκα με υπό αναπτυκτα ανθρωπάκια)

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο