in

Καλαμαράκια τηγανητά !!!

Πλένω κόβω καθαρίζω από τα ματάκια και ρίχνω μία κουταλιά σούπας μαγειρική σόδα από πάνω .
Τα αφήνω 20 με 30 λεπτά τα ξεπλένω πολύ καλά τα αλευρώνω  με κίτρινο αλεύρι δηλαδή σιταρένιο και τα τηγανίζω σε μπόλικο αραβοσιτέλαιο σε βαθύ κατσαρολάκι και σε σιγανή αφού έχει κάψει το λάδι φωτιά .
Γίνονται πολύ μαλακά νόστιμα και τραγανά !!!

Συνταγή από Gogo Samiou -OI ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ-ΗΔΕΣ


ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Written Από Κώστας Σαμαράς

Παθιασμένος αναλυτής αφοσιωμένος κοινωνικός συνθέτης μέσων μαζικής ενημέρωσης. Από μικρός τα έγραφε στα ίντερνετς. Εδώ θα τον δεις να μιλάει για όλα όσα αγαπάει: Lifestyle, Lifehacks Και με πολύ πίκρα για πολιτική. Χωρίς πλάκα!

Ο μεγάλος ιμάμης στη Μέκκα προσεύχεται για να γίνει τζαμί η Αγία Σοφία

Κολοκυθάκια τηγανητά!!!