Πλένω κόβω καθαρίζω από τα ματάκια και ρίχνω μία κουταλιά σούπας μαγειρική σόδα από πάνω .
Τα αφήνω 20 με 30 λεπτά τα ξεπλένω πολύ καλά τα αλευρώνω  με κίτρινο αλεύρι δηλαδή σιταρένιο και τα τηγανίζω σε μπόλικο αραβοσιτέλαιο σε βαθύ κατσαρολάκι και σε σιγανή αφού έχει κάψει το λάδι φωτιά .
Γίνονται πολύ μαλακά νόστιμα και τραγανά !!!

Συνταγή από Gogo Samiou -OI ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ-ΗΔΕΣ


ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

loading...