Έναν σοκαριστικό και επίπονο τραυματισμό είχε ένας νεαρός που κολυμπούσε με τους φίλους του σε παραλία κοντά στην πόλη Ρεσίφε της Βραζιλίας, αφού δέχθηκε επίθεση από καρχαρία.

Ο νεαρός Jose Ernestor da Silva είχε απομακρυνθεί από την ακτή, με αποτέλεσμα οι ναυαγοσώστες της πλαζ να του φωνάζουν να κολυμπήσει προς τα έξω. Προτού προλάβει ωστόσο να υπακούσει στις οδηγίες τους, έναν μεγαλόσωμος καρχαρίας του επιτέθηκε, δαγκώνοντας τον λίγο πιο κάτω από την κοιλιά και κόβοντας το πέος του.


Δείτε το βίντεο

Στο σκληρό βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, διασώστες φαίνονται να μεταφέρουν τον νεαρό στην αμμουδιά, όπου κείτεται αιμόφυρτος.

Μερικοί από αυτούς προσπαθούν να σταματήσουν την αιμορραγία ασκώντας πίεση στην πληγή με υφάσματα, ενώ άλλοι προτρέπουν τον νεαρό, που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, να πάρει ανάσα.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, ένα ασθενοφόρο μετέφερε τον Jose στο νοσοκομείο, όπου υπέστη δύο εμφράγματα και πλέον νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ανακοίνωση της τοπικής πυροσβεστικής ανέφερε ότι ο έφηβος κολυμπούσε με τον αδερφό του σε νερά όπου υπάρχει προειδοποίηση για την εμφάνιση καρχαριών, και προέτρεψε τους λουόμενους για μία ακόμη φορά να μην απομακρύνονται από την ακτή σε περιοχές που φέρουν τη σχετική σήμανση κινδύνου.

[metro]

loading...