in

Καταπληκτική νηστίσιμη Αμυγδαλόπιτα

ΥΛΙΚΑ
2 ποτ του νερου χυμο πορτοκαλιου
1 ποτ του νερου λαδι ελαφρυ
1 ποτ του νερου ζαχαρη
1 1/2 κουπα αμυγδαλα ψιχα περασμενα απο το μουλτι
2 ποτ του νερου αλευρι για ολες τις χρησεις
2 ποτ του νερου σιμιγδαλι οτι εχετε
1 κουτ του γλυκου μαγειρικη σοδα
1κουτ του γλυκου κανελα
1/2 κουτ του γλυκου και λιγο λιγοτερο γαριφαλο
1 φακελακι μπεικιν

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια λεκάνη χτυπαμε το λαδι με την ζαχαρη διαλυουμε την σοδα μεσα στο πρωτο ποτηρι χυμο και ριχνουμε μεσα,


ριχνουμε τα αμυγδαλα που τα εχουμε κανει ψιχα στο μπλεντερ την κανελα, το γαριφαλο, το μπεικιν, το σιμιγδαλι, το αλευρι…

λαδωνουμε ενα ταψακι μεσαιο ριχνουμε το μειγμα και ψηνουμε στους 170- 180 για 60 λεπτα.!!

Η Συνταγή είναι της κ. Gogo Samiou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Δείτε επίσης  Mπισκότα αμυγδάλου (cantuccini)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Written Από Κώστας Σαμαράς

Παθιασμένος αναλυτής αφοσιωμένος κοινωνικός συνθέτης μέσων μαζικής ενημέρωσης. Από μικρός τα έγραφε στα ίντερνετς. Εδώ θα τον δεις να μιλάει για όλα όσα αγαπάει: Lifestyle, Lifehacks Και με πολύ πίκρα για πολιτική. Χωρίς πλάκα!

Πάολα: «Ορκίζομαι Στον Θεό Μου Ότι Δεν Είμαι Τσιγγάνα – Είχα Πει Ψέματα» (Video)

Μουσουλμάνος Πρόσφυγας Φτιάχνει Παρεκκλήσι Αφιερωμένο Στην Παναγία Για Να Ευχαριστήσει Τον Ελληνικό Λαό Για Την Φιλοξενία