in

Κεφτεδάκια με κουνουπίδι

Κεφτεδάκια με κουνουπίδι


Υλικά


  • 1 μεγάλο κουνουπίδι ελάχιστα βρασμένο και μισολιωμένο με πιρούνι
  • 2 φλ. αλεύρι
  • 3 αυγά
  • αλάτι – πιπέρι
  • 1 φλ. τριμμένο κεφαλοτύρι
  • ηλιέλαιο για το τηγάνισμα


Εκτέλεση
Σε ένα μπολ βάζουμε το κουνουπίδι με τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά. Ζεσταίνουμε λάδι σε ένα τηγάνι, παίρνουμε μεγάλες κουταλιές από το μείγμα μας και τηγανίζουμε περίπου 3′ από κάθε πλευρά μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα.Τους τοποθετούμε σε πιατέλα στρωμένη με απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Γαρνίρουμε με λίγο μαϊντανό και σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Written Από Κώστας Σαμαράς

Παθιασμένος αναλυτής αφοσιωμένος κοινωνικός συνθέτης μέσων μαζικής ενημέρωσης. Από μικρός τα έγραφε στα ίντερνετς. Εδώ θα τον δεις να μιλάει για όλα όσα αγαπάει: Lifestyle, Lifehacks Και με πολύ πίκρα για πολιτική. Χωρίς πλάκα!

Πανεύκολη συνταγή για πορτοκαλόπιτα!

ΣΠΙΤΙΚΟ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΟ-ΙΤΑΛΙΚΗ ΕΚΔΟΧΗ (VIDEO)