Από τα ποιο εύκολα,γευστικά,υπέροχα κουλουράκια πορτοκαλιού που θα έχετε φάει !!!
Υλικά και Συνταγή:
Βάζουμε στο μπολ 3 αυγά και 80 γραμμάρια ζάχαρη και ανακατεύουμε με σύρμα.
Συνεχίζουμε ρίχνουμε μισό ποτήρι γάλα,μισό ποτήρι σπορέλαιο ,2 κουταλάκια ξύσμα πορτοκαλιού και ανακατεύουμε με σύρμα.
Συνεχίζουμε ρίχνουμε σιγά σιγά 550 γραμμάρια αλεύρι φαρίνα και 1 βανίλια και ζυμώνουμε.
Στην συνέχεια την μεταφέρουμε στον πάγκο μας και παίρνουμε λίγη λίγη ζύμη και κάνουμε κορδόνια τα όποια τα κάνουμε πλεξούδα.
Τα τοποθετούμε στην λαδόκολλα.στο ταψί μας και αφού προηγουμένως τα βουτάμε σε ζάχαρη.
Τα ψήνουμε στους 200 βαθμούς προθερμασμενο αντίστασις μεσαία άχαρα για 15 λεπτά!!
Συνταγή από Teni Tsanaktsidou–Αγαπάμε μαγειρική !!!!! Αγαπάμε Ζαχαροπλαστική !!!