in

Σπετσοφάι με πατατούλες τηγανιτές !!!!

Υλικά
700 γρ. Λουκάνικα χωριάτικα κομμένα σε φέτες
2 μεγαλα κρεμμύδια κομμένα σε φέτες
2 πιπεριές κόκκινες κομμένες σε χοντρά μπαστούνια
2 πιπεριές πράσινες κομμένες σε χοντρά μπαστούνια
2 πιπεριές κίτρινες κομμένες σε χοντρά μπαστούνια
200 γρ. Ντοματίνια κομμένα στα δύο
Αλάτι
Πιπέρι
1 κ.γ Πάπρικα γλυκειά
Μισο κ.γ. Μπούκοβο καυτερό
1 ποτήρι κόκκινο κρασί

Βαζουμε σε ενα βαθύ τηγανι ελαιόλαδο και τηγανίζουμε τα λουκάνικα.
Τα βγαζουμε και προσθέτουμε τα κρεμμύδια, μετά από 1 λεπτό ρίχνουμε και τις πιπεριές… Ανακατεύουμε και αφήνουμε για 2-3 λεπτά.
Ρίχνουμε τα ντοματινια και μετά απο λίγο σβήνουμε με το κρασί.
Αφού πάρει μια-δυο βρασεις και εξατμιστεί το αλκοόλ.
Ρίχνουμε τα λουκάνικα και τα αφήνουμε να βράσουν όλα μαζί για 25 περίπου λεπτά μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά μας και να δέσει η σάλτσα μας… αν χρειάζεται προσθέτουμε λίγο νεράκι.
Eleni Tsoutsoudaki-Bassalou‎”ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Written Από Κώστας Σαμαράς

Παθιασμένος αναλυτής αφοσιωμένος κοινωνικός συνθέτης μέσων μαζικής ενημέρωσης. Από μικρός τα έγραφε στα ίντερνετς. Εδώ θα τον δεις να μιλάει για όλα όσα αγαπάει: Lifestyle, Lifehacks Και με πολύ πίκρα για πολιτική. Χωρίς πλάκα!

Κουλουράκια Πορτοκαλιού !!!

Ρόλο κιμά γεμιστό με τυρί και πιπεριές !!!!