in

Κρεμμυδοκεφτεδες! Νησιώτική συνταγή

ΥΛΙΚΑ

10 Κρεμμυδια ζεματισμενα και κομμενα στο μπεντερ
300 γρ τυρι φετα
2 Αυγα
5 Κλαρακια δυοσμο
1 φλυτζανι του τσαγιου φρυγανια τριμμενη
1 φλυτζανι του τσαγιου αλευρι
Αλατι,πιπερι,ριγανη
1 κουτ του γλυκου μαγ σοδα
1 κουτ του γλυκου μπεικιν
λιγο λαδι


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Καθαρίστε και βράστε λίγο τα κρεμμύδια, 5-7 λεπτά απο την ώρα που θα αρχίσει ο κοχλασμός.

Κόψτε τα στο μπλέντερ προσθέστε την φέτα σπασμένη με τα χεριά σας ,προσθέστε και όλα τα υπόλοιπα υλικά μέσα ανακατέψτε πολύ καλά.

Παίρνετε με δυο κουτάλια από το μείγμα και τηγανίζετε σε καυτό και μπόλικο λάδι αραβοσιτέλαιο..!!

xrysessyntages

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Written Από Κώστας Σαμαράς

Παθιασμένος αναλυτής αφοσιωμένος κοινωνικός συνθέτης μέσων μαζικής ενημέρωσης. Από μικρός τα έγραφε στα ίντερνετς. Εδώ θα τον δεις να μιλάει για όλα όσα αγαπάει: Lifestyle, Lifehacks Και με πολύ πίκρα για πολιτική. Χωρίς πλάκα!

Δώρο Πάσχα σε Δημόσιο και συνταξιούχους με εφάπαξ επίδομα έως 250 ευρώ

Αυτή η ιστοσελίδα χαρίζει 900 ευρώ αρκεί να… (Μπορείς και εσύ να τα πάρεις!)