Όλο το ρεπορτάζ!

Απίστευτες μαρτυρίες από κατοίκους της περιοχής για την Μαρίνα Ζωρμπατζάκη. Όλοι έχουν μια καλή κουβέντα να πουν για την άτυχη 52χρονη μητέρα 4 παιδιών που βρήκε τραγικό θάνατο από τον κουνιάδο της. ‘Ανθρωπο έξω καρδιά την χαρακτηρίζουν…

Η Μαρίνα Ζωρμπατζάκη ανέβηκε μέχρι και στο ψυγείο για να σώσει την ζωή της, την ίδια στιγμή που ο δράστης κουνιάδος της, τη μαχαίρωνε επίμονα, αρχικά στα πλευρά, έως ότου σκαρφάλωσε κι εκείνος και την αποτελείωσε, κόβοντας της το λαιμό. Διαβάστε παρακάτω…


“Την έσφαξε σαν το.. αρνί” λένε σοκαρισμένοι οι κάτοικοι της περιοχής που γνώριζαν την 52χρονη Μαρίνα. Ο 60χρονος την είχε απειλήσει “θα δεις τι θα σου κάνω” λέει η κόρη της στο δελτίο ειδήσεων του Star.

Ο πρώην κουνιάδος της την θεωρούσε υπεύθυνη για το γεγονός ότι η ανιψιά του τον έδιωξε από το σπίτι. Αυτό της είχε… χρεώσει και βρήκε αυτόν τον τρόπο να την εκδικηθεί.

Ο 60χρονος, αφού λογομάχησε μαζί της μέσα στο μαγαζί, άρχισε να την κυνηγάει. Η 52χρονη ανέβηκε στο ψυγείο για να σωθεί από την μανία του αλλά μάταια. Δεν τα κατάφερε.

 

Το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα της καφετέριας έχει καταγράψει τα πάντα ενώ ο 60χρονος συνελήφθη λίγη ώρα αφότου έφυγε από το σημείο της δολοφονίας.

Δείτε το απόσπασμα του δελτίου ειδήσεων του STAR στο βίντεο που ακολουθεί: