Πυροβολισμοί σημειώθηκαν το βράδυ σε στάνη με ζώα λίγο έξω από τον καταυλισμό του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας στη Λέσβο, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός, κατά τις πρώτες πληροφορίες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κτηνοτρόφος πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα εναντίον δύο μεταναστών που είχαν μεταβεί στη στάνη του για να κλέψουν πρόβατα.


Αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο του συμβάντος.

Σύμφωνα με το αθηναϊκό πρακτορείο, στο παρελθόν έχουν υπάρξει πολλές καταγγελίες για ζωοκλοπές και σφαγές ζώων από μετανάστες, ενώ έχουν γίνει συλλήψεις από αστυνομικούς για τον ίδιο λόγο.

‘Στο κόκκινο νησί την Λέσβο η κατάσταση με τους ισλαμιστές λαθρομετανάστες έχει ξεφύγει. Θυμόμαστε όλοι τις γιαγιάδες της Λέσβου που μάλιστα διεκδικούσαν και Νόμπελ Ειρήνης για την φιλοξενία των ισλαμιστών εισβολέων, τους απεσταλμένους του Ερντογάν όπως τελικώς αποδείχτηκε. Είχε μάλιστα επισκεφτεί τις γιαγιάδες αυτές ο ΠτΔ Π.
Παυλόπουλος για να τις συγχαρεί προσωπικά για τον δήθεν ανθρωπισμό τους. Συνέκριναν μάλιστα τα διαπλεκόμενα Μέσα Μαζικής Αποχαύνωσης τους Ισλαμιστές με τους Έλληνες πρόσφυγες της Μικρασιατικής καταστροφής.
Στην Λέσβο, λοιπόν, οι λαθραίοι και παράνομοι εισβολείς επιβάλουν τον δικό τους νόμο. Βανδαλίζουν εκκλησίες, κλέβουν τα πάντα σπάνε και καταστρέφουν τα εικονοστάσια σε σημεία των δρόμων, παρενοχλούν σ@ξουαλικά τις Ελληνίδες του νησιού, πωλούν και κάνουν παραεμπόριο τσιγάρων και ναρκωτικών. Στο hot spot της Μόριας τα μαχαιρώματα είναι καθημερινά μεταξύ Σύριων, Πακιστανών και Αφγανών.

Έξω από το “hot spot” υπάρχουν δεκάδες προβιές από κλεμμένα αρνιά τα οποία έσφαξαν και κατόπιν έψησαν οι λαθροϊσλαμιστές. Υπάρχει μάλιστα και ο επίσημος ισλαμιστής ψήστης των αρνιών που τα σφάζει με τον άγριο και παραδοσιακό Μουσουλμανικό τρόπο…..’

Πού είναι οι ευαίσθητοι οικολόγοι του ΣΥΡΙΖΑ να καταδικάσουν το γεγονός; Αλλά ξεχνάμε ότι οι λαθρομετανάστες για τους αριστερούς είναι υπεράνω όλων ακόμη και των ζώων. Οι κάτοικοι της Λέσβου στις εκλογές επέλεξαν ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και τώρα πληρώνουν βαρύ το οικονομικό και κοινωνικό τίμημα.’

loading...