Το Twitter του έχει πάρει “φωτιά” με τα Κυπριακά του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη. Το τρολάρισμα “πέφτει σύννεφο”!

Πάθος για τη νίκη, ομαδικό πνεύμα, αγωνιστικότητα, επιμονή, υπομονή είναι λίγες από τις άρετες που μάθαμε ότι πρέπει να διακατέχουν οι παίκτες, στο Survivor. Το πιο σημαντικό όμως που μέχρι τώρα, έχει διδάξει το παιχνίδι, στο τηλεοπτικό κοινό δεν είναι τα παραπάνω, αλλά τα… Κυπριακά του Μάριου!Αφορμή για τις κυπριακές φράσεις του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη που κυκλοφορούν στο διαδικτύο και τα social media του Survivor, είναι η Λάουρα Νάργες. Όταν η πρώην παίκτρια του παιχνιδιού και είχε βρεθεί καλεσμένη στην Ελεονώρα Μελέτη και της ζήτησε να σχολιάσει την φράση του


Οι φανς του παιχνιδιού δεν ήθελαν τίποτα παραπάνω να ακούσουν και άρχισαν να τρολάρουν με αυτόν τον τρόπο τη Λάουρα και κυρίως τον “τρελό Κύπριο” που τους έχει μάλλον τρελάνει για τα καλά! Κάθε λάθος του παίκτη ή κάθε ατόπημα των Μαχητών, ερμηνεύεται στα… Κυπριακά του Μάριου!

Δείτε μερικά tweets:

“Εβαλε 2 στα 2 ο Χρανιωτης που βαζει 2 στα 25” στα Κυπριακα σημαινει “Μπραβο του, ηταν καλυτερος στον στοχο και με κερδισε”

Ευτυχώς που υπάρχει και ο Μάριος & μάθαμε κι εμείς οι Κύπριοι Κυπριακά, μόνο εσείς μάθατε καινούριες εκφράσεις νομίζετε;

Και ναι…σήμερα εμείς οι Κύπριοι μάθαμε ότι ΚΑΙ το σφάξε είναι Κυπριακή έκφραση! Μάριε αγόρι μου, σταμάτα να λες μαλακίες!

Επίσης το Σιχαμάριος στα Κυπριακά σημαίνει Πολυμήχανος Μάριος εσείς οι Πρίαμερς μην νομίζετε οτι τον βρίζω…

“Αντε γαμήσου” αυτό δεν το σχολιάζουμε ε? Στα κυπριακά σημαίνει σέβομαι την νίκη του αντιπάλου.

via