Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Μυτιλήνης, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 33χρονου υπηκόου Μπαγκλαντές, ο οποίος συνελήφθη την 20-06-2017, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία, για τα αδικήματα της κατάχρησης σε ασέλγεια, με παθόντα ανήλικο και της αποπλάνησης παιδιού, που είχε συμπληρώσει τα δεκατέσσερα αλλά όχι τα δεκαπέντε έτη της ηλικίας του.

Πρόκειται για τον:

(επ) KAZI (ον) MIZAN του ANAYAT και της ANWARA, που γεννήθηκε την 05-07-1984 στο Μπαγκλαντές.

 

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αξιόποινων πράξεων.

 

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 22510-24646 της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

loading...

One thought on “Λέσβος: Αυτός είναι ο επενδυτής που ασέλγησε και αποπλάνησε 14χρονο ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ ΡΟΜΠΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ !

  1. Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς εννοείτε όταν λέτε …”κάντε τον ρόμπα”. Καταλαβαίνουν αυτά τα ανθρωπόμορφα από ρόμπες και …ντροπή;
    Η καλύτερη λύση είναι η εξής: Κόψτε τού την και δώστε την να τη φάει.
    Και αν με αυτό που γράφω με λέτε …ρατσιστή, ναι είμαι. Ρατσιστής και φασίστας. Και δε μετανιώνω για τα γραφόμενά μου.-

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο