Υλικά

  1. 500 ml φυτική κρέμα γάλακτος
  2. 200 γρ. ζαχαρούχο γάλα
  3. 180 γρ. μπισκότα της αρεσκείας μας
  4. Γλυκό κουταλιού της αρεσκείας μας στραγγισμένο και ψιλοκομμένο (προαιρετικά)

Βήματα

  1. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με το ζαχαρούχο μέχρι να σφίξει και να στέκεται.

  2. Σπάμε μέσα τα μπισκότα και ρίχνουμε και το γλυκό(προαιρετικά) και ανακατεύουμε.

  3. Στρώνουμε μια μακρόστενη φόρμα με μεμβράνη και ρίχνουμε μέσα το μείγμα.

  4. Παγωνουμε για 12 ώρες στο ψυγείο και άλλες 4 ώρες στην κατάψυξη.

  5. Κόβουμε κομμάτια και σερβίρουμε.

  6. Εγώ στη φωτογραφία έβαλα κουταλίτσες μαρμελάδας στο κέντρο σε στρώσεις και από πάνω άπλωσα ελάχιστη μαρμελάδα. Και το πάγωσα κατευθείαν στην κατάψυξη.

loading...