πορεία για την Μκαεδονία στην Κατερίνη ξεκίνησε πριν λίγο… Δείτε το πρώτο βίντεο

loading...
Booking.com

One thought on “«Μακεδονία Ξακουστή…» ΤΩΡΑ… Βουλιάζει η Κατερίνη… Τεράστια Πορεία για την Μακεδονία! ΒΙΝΙΕΟ

 1. Η απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου της χώρας το 2009 με τη Βασιλική Θάνου, ήταν ότι δεν υπάρχει και ποτέ δεν υπήρξε Μακεδονικό έθνος ούτε Μακεδονική γλώσσα.
  Κάτι που όλοι μας βέβαια γνωρίζουμε από την αρχαιότητα. Δεν υπήρξε Μακεδονικό ή Θρακιώτικο ή Κορινθιακό ή Σπαρτιάτικο έθνος, ούτε βέβαια αντίστοιχη γλώσσα. Όλοι τους ήταν Έλληνες και μιλούσαν ελληνικά.
  Ένα είναι το έθνος από αρχαιοτάτων χρόνων το ελληνικό. Και μία είναι η γλώσσα, η ελληνική.
  Οριστική και αμετάκλητη απόφαση του Αρείου Πάγου υπήρξε λοιπόν το 2009…
  Η οποία απόφαση δε σηκώνει αμφισβήτηση.
  Και η οποιαδήποτε υπογραφή για το αντίθετο, αποτελεί εθνική προδοσία.
  Δεν μπορεί, δεν έχει το δικαίωμα, η Νομοθετική Εξουσία να αντιτίθεται στη Δικαστική Εξουσία. Η Νομοθετική Εξουσία δεν επιτρέπεται να εναντιώνεται στις αποφάσεις της Δικαστικής Εξουσίας, αφού η διάκριση των Εξουσιών είναι η θεμελιώδης αρχή του Κράτους Δικαίου και βεβαίως της Δημοκρατίας μας.
  Η αποδεδειγμένα ενυπόγραφη παραβίαση τελεσίδικης απόφασης του Ανωτάτου Δικαστηρίου της χώρας, αποτελεί προπαρασκευαστική πράξη εσχάτης προδοσίας.
  Άρα σε αυτή την περίπτωση θα έπρεπε να επέμβει εισαγγελέας. Με τον Μπαρμπαρούση μάλιστα μάθαμε ότι ο εισαγγελέας έχει το δικαίωμα να διατάξει τη σύλληψη κάποιου που μηνύθηκε για εσχάτη προδοσία και δε χρειάζεται η άρση της βουλευτικής ασυλίας, ακόμα και αν είναι βουλευτής.

  Εικάζεται όμως ότι οι αποφάσεις της Δικαιοσύνης, εξαρτώνται από την εκάστοτε κυβέρνηση.-

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο