Το μεγάλο στοίχημα του Star το MasterChef,ο διαγωνισμός μαγειρικής που σαρώνει φέτος τα πάντα βρίσκεται περίπου στα μισά της διαδρομής του αφού πλέον έχουν απομείνει 11 παίκτες απο τους 20 που ξεκίνησαν για να διεκδικήσουν τον τίτλο του Έλληνα MasterChef. Το συστατικό αυτό που λείπει απο το Survivor,οι ίντριγκες μεταξύ των παικτών έχουν φέρει το ριάλιτι μαγειρικής του Star στις πρώτες θέσεις της τηλεθέασης…..

Το MasterChef μάλιστα σαρώνει και στα νεανικά κοινά που μετρούν ιδιαίτερα στο τηλεοπτικό τοπίο. Ως είθισται τέτοιου είδους παιχνίδια χαρακτηρίζονται από ανατροπές που αλλάζουν τα δεδομένα όσον αφορά την εξέλιξή τους.


Μία τέτοια θα δούμε και το επόμενο χρονικό διάστημα.

Όπως έχει γίνει στους προηγούμενους κύκλους, έτσι και φέτος οι παίκτες που έχουν αποχωρήσουν θα έχουν την ευκαιρία να επανέλθουν στον διαγωνισμό και να διεκδικήσουν τη νίκη.

Όπως αναφέρει το «TV Έθνος» ο Ντέιβιντ, η Μαρία, ο Γιώργος, ο Θάνος αλλά και ο Τάσος θα παλέψουν για την επιστροφή τους σε μια όμως δοκιμασία η οποία όμοια της δεν θα έχουμε ξαναδεί.

Με δεδομένο ότι ανάμεσα στους αποχωρήσαντες ήταν και δυνατοί μαγειρικά παίκτες θα έχει ενδιαφέρον τυχόν επιστροφή τους.

Μεγαλύτερο βέβαια θα έχει και η αντίδραση των παικτών που έχουν απομείνει σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Διαρροή της τελευταίας στιγμής αναφέρει την αποχώρηση της Άλκηστις απο το παιχνίδι στην οποία δεν θα δοθεί δεύτερη ευκαιρία αφού όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει μετά την είσοδο των παιχτών που θα επιστρέψουν!

loading...