in ,

«Μαύρος» μήνας ο Μάρτιος για τους άτυχους: Δραματική προειδοποίηση για 4 Ζώδια, θα περάσουν πολύ δύσκολα

Ιδιαίτερος θα είναι ο μήνας Μάρτιος για όλα τα ζώδια. Για μερικά, ο μήνας που ξημερώνει αύριο θα είναι πιο απαιτητικός ενώ για άλλα γεμάτος τύχη και επαγγελματικές ευκαιρίες.

 


 

Τι να περιμένεις από τον μήνα Μάρτιο:
Ο Μάρτιος επιδεικνύει μεγαλύτερη προσοχή στη φαντασία, την ευαισθησία, τη διαίσθηση και τη συγχώρεση, τα χαρακτηριστικά δηλαδή που σχετίζονται με το ζώδιο των Ιχθύων, το οποίο βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής καθώς είναι ο γενεθλιακός του μήνας. Σημαντικά ουράνια σώματα θα βρίσκονται στο ζώδιο των Ιχθύων κατά τη διάρκεια του Μαρτίου. Ο Ήλιος θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 19/03/2024, ο Ερμής μέχρι τις 09/03/2024, η Αφροδίτη θα εισέλθει από τις 11/03/2024, ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας θα βρίσκονται εκεί για ολόκληρο τον μήνα, ενώ ο Άρης θα εισέλθει από τις 22/03/2024 και έπειτα. Αυτό σηματοδοτεί μια μετάβαση από τον Υδροχόο, με την πιο λογική, ορθολογική και επικοινωνιακή του φύση, στους Ιχθύες, οι οποίοι προάγουν το συναίσθημα και διαχειρίζονται όλα μέσα από αυτό το πρίσμα στην καθημερινή τους ζωή.

«Μαύρος» μήνας ο Μάρτιος για τους άτυχους: Δραματική προειδοποίηση για 4 Ζώδια, θα περάσουν πολύ δύσκολα Πως θα κυλίσει το κάθε δεκαήμερο;
Ο Μάρτιος σηματοδοτεί την έναρξη των πρώτων εκλείψεων του 2024 και χαρακτηρίζεται από τρία ευδιάκριτα δεκαήμερα με διαφορετικές επιρροές. Κατά το πρώτο δεκαήμερο, παρατηρείται μια αίσθηση νωθρότητας και σύγχυσης, ενώ υπάρχει τάση για παρεξηγήσεις και ανασφάλεια σχετικά με την κατεύθυνση της πορείας μας. Το δεύτερο δεκαήμερο φέρνει αλλαγές, καθώς η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 10/03/2024 συνοδεύεται από ευνοϊκές επιδράσεις με τον Ουρανό, ενθαρρύνοντας τις έμπνευση και τις λύσεις, ενώ ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού, φέρνοντας αλλαγές στην καθημερινότητα, την επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Επιπλέον, ο Ερμής θα είναι ο μοναδικός πλανήτης στον Μάρτιο σε ζώδιο φωτιάς, και στις 20/03/2024, ο Ήλιος θα μεταβεί στον Κριό, συμβολίζοντας την εαρινή ισημερία. Κατά το δεύτερο δεκαήμερο, η ανάληψη δράσης θα είναι πιο εύκολη και θα επικεντρωθούμε σε θέματα που επιθυμούμε να προωθήσουμε ή να επιλύσουμε. Το τελευταίο δεκαήμερο του Μαρτίου φέρνει αλλαγές στην καθημερινότητά μας με την είσοδο του Ήλιου στον Κριό στις 20/03, ξεκινώντας έτσι την περίοδο των ανοιξιάτικων εκλείψεων.

Οι εκλείψεις του Μαρτίου
Μάρτιος

Η πρώτη έκλειψη του 2024 θα λάβει χώρα στις 25/03/2024 στο ζώδιο του Ζυγού. Αυτή η έκλειψη επηρεάζει τις προσωπικές και επαγγελματικές μας σχέσεις, τις συμφωνίες και την κοινωνική μας ζωή. Με λίγες μόλις μέρες πριν, στις 22/03/2024, η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο θα χαράξει την επίδραση αυτού του φαινομένου με πιο σκούρους τόνους. Κατά τη διάρκεια αυτής της έκλειψης, θα προσπαθήσουμε να θέσουμε όρια στις σχέσεις μας και στον εαυτό μας. Οι έκλειψεις συνήθως φέρνουν αιφνίδιες αλλαγές στη ζωή μας, επηρεάζοντας τα ζώδια και τους ωροσκόπους του πρώτου δεκαημέρου, ειδικά τον Κριό, τον Ζυγό, τον Καρκίνο και τον Αιγόκερω. Από τις 22/03/2024, ο Άρης θα βρίσκεται στους Ιχθύς, ενεργοποιώντας την παρουσία του Κρόνου για τα μεταβλητά ζώδια που θα βιώνουν μια πιο απαιτητική περίοδο μέχρι το τέλος του Απριλίου.

Τα τέσσερα ζώδια που αναμένεται να αντιμετωπίσουν έναν απαιτητικό Μάρτιο είναι οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθύες.
Δίδυμοι

Ο Μάρτιος αποτελεί ένα δυναμικό μήνα για εσάς, παρόλο που είναι αρκετά απαιτητικός και επιβαρυντικός. Η μετάβαση των πλανητών από τον φιλικό Υδροχόο στους Ιχθύες δεν είναι εύκολη για το ζώδιό σας, το οποίο λειτουργεί πρωτίστως στο πνευματικό πεδίο παρά στο συναισθηματικό, και συντονίζεται καλύτερα με τις πνευματικές παρά με τις ψυχικές διεργασίες.

Ωστόσο, ο τομέας της καριέρας αποτελεί τον πιο δυναμικό τομέα του Μαρτίου, καθώς οι Ήλιος, Αφροδίτη, Ερμής, Νέα Σελήνη, Κρόνος, Ποσειδώνας και Άρης ενεργοποιούν τα επαγγελματικά σας σχέδια και καθορίζουν την κατεύθυνση της ζωής σας.
Καθώς οι Ιχθύες βρίσκονται στην αιχμή του Ηλιακού σας ωροσκοπίου και είναι το πιο εμφανές ζώδιο, το Μεσουράνημα, όλα τα βλέμματα εστιάζονται πάνω σας. Εάν επιθυμείτε μεγαλύτερη φήμη και αναγνωρισιμότητα, θα τα καταφέρετε πιο εύκολα μέσα στον μήνα. Ωστόσο, με τον Κρόνο να παίζει ρόλο, θα θέλετε να αποφύγετε τυχόν αναγνωρισιμότητα για τους λάθος λόγους. Οι φιλοδοξίες σας, όπως μια προαγωγή, η έναρξη της δικής σας επιχείρησης, μια αλλαγή κατεύθυνσης στην εργασία ή ακόμα και η αποχώρηση από μια υπάρχουσα εργασία για κάτι καινούργιο, όλα αυτά είναι εφικτά τον επόμενο δίμηνο, ξεκινώντας από τις 10/03 με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύες. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να προχωρήσετε. Ο Ερμής αποτελεί πάντα τον ρυθμιστή της ζωής σας.

Μάρτιος: αναλυτικά τα 3 δεκαήμερα
Στο πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου, ο Ερμής προχωρά σε θολά νερά, κάτι που μπορεί να δυσκολέψει τις επαφές και την καθημερινότητά σας. Εάν είστε καλλιτέχνης ή δημιουργός, μπορεί να αισθανθείτε έμπνευση, αλλά η επικοινωνία και η σύναψη συμφωνιών μπορεί να αποδειχθεί δυσκολότερη. Από τις 10/03 και μετά, με τον Ερμή να μεταβαίνει στον Κριό, αναμένεται να είναι πιο φιλικός και αποτελεσματικός για εσάς. Εάν έχετε προγραμματίσει κάποια παρουσίαση, διαπραγματεύσεις ή ξεκινήματα, προτιμήστε το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα που είναι πιο ευνοϊκό για εσάς. Κατά το τρίτο δεκαήμερο, η Αφροδίτη συναντά τον Κρόνο στους Ιχθύες στις 22/03 και ο Άρης εισέρχεται στο ίδιο ζώδιο την ίδια μέρα. Εάν νιώθετε δυσαρεστημένοι στον χώρο εργασίας σας ή έχετε κακές σχέσεις με προϊσταμένους ή συνεργάτες, μπορεί να βρεθείτε σε μια κρίσιμη κατάσταση στο τέλος του μήνα. Από τις 22/03 έως τις 30/04 εκτείνεται το πιο απαιτητικό διάστημα της άνοιξης, αλλά και το πιο φιλόδοξο από την πλευρά σας. Θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Παρόλα αυτά, η πρώτη έκλειψη του 2024 δεν είναι τόσο δυσάρεστη για εσάς, εκτός αν έχετε ωροσκόπο στον Ζυγό ή τον Κριό. Φέρνει στο προσκήνιο θέματα που αφορούν στην ερωτική ζωή και τα παιδιά.

Παρθένος

Ο Μάρτιος φαίνεται να είναι ένας πολύ σημαντικός μήνας για εσάς, ειδικά όσον αφορά τους τομείς των προσωπικών και επαγγελματικών σας σχέσεων. Αναμένεται να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις σε αυτούς τους τομείς, που μπορεί να οδηγήσουν σε επισημοποιήσεις ή ακόμα και σε αλλαγές στις σχέσεις ή συνεργασίες σας. Επιπλέον, οι επικοινωνιακές σας ικανότητες ενδέχεται να επηρεαστούν από τη θολή παρουσία του Ερμή στους Ιχθύες στην αρχή του μήνα, αλλά με την πρόοδο του μήνα αναμένεται να γίνει πιο φιλικός και αποτελεσματικός.

Στις 10 Μαρτίου, η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες φέρνει ευκαιρίες για νέες γνωριμίες ή την ανανέωση των υπαρκτών σχέσεων σας. Ωστόσο, η παρουσία του Ποσειδώνα στον ίδιο τομέα σας καλεί σε προσοχή όσον αφορά τις υποσχέσεις και τις πράξεις των άλλων. Η είσοδος του Ερμή και του Ήλιου στον Κριό στις 10 και 20 Μαρτίου αντίστοιχα, εστιάζει το ενδιαφέρον σας στον οικονομικό τομέα, ενώ οι συναντήσεις της Αφροδίτης με τον Κρόνο και τον Άρη στο τέλος του μήνα μπορεί να φέρουν προκλήσεις, αλλά και ευκαιρίες να ξεκαθαρίσετε τις σχέσεις σας.

Συνολικά, αυτός ο μήνας φαίνεται να είναι πολύ δυναμικός και καθοριστικός για εσάς, με ευκαιρίες για αλλαγές και ανανεώσεις σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Θυμηθείτε να παραμείνετε προσεκτικοί και να διατηρήσετε ανοικτή την επικοινωνία με τους γύρω σας, καθώς οι σχέσεις σας είναι το κλειδί για την επιτυχία και την ευημερία σας.

Τοξότης
Μάρτιος

Ο Μάρτιος φαίνεται να είναι ένας μήνας που θα σας βρει σε μια φάση εσωστρέφειας και αυτοεξέρευνησης. Με τους πολλούς πλανήτες στους Ιχθύες κατά τη διάρκεια του μήνα, η προσοχή σας θα εστιαστεί σε θέματα προσωπικής σημασίας όπως το σπίτι, η οικογένεια, η ακίνητη περιουσία και το παρελθόν σας.

Αυτή η εστίαση στους Ιχθύες μπορεί να φέρει προς την επιφάνεια θέματα που υπήρχαν σε εκκρεμότητα ή να δημιουργήσει την ανάγκη για νέες αρχές και αλλαγές στη ζωή σας. Είναι σημαντικό να δίνετε προσοχή σε αυτά τα θέματα και να μην αγνοείτε τις ανάγκες σας. Πιθανώς να αντιμετωπίσετε προβλήματα ή δυσκολίες από την οικογένειά σας, αλλά αυτές οι δυσκολίες μπορούν να αποτελέσουν ευκαιρία για επίλυση και ανάπτυξη.

 

Μην αφήνετε την υπερανάλυση να σας κυριεύει, αλλά επικεντρωθείτε στην αντιμετώπιση των προκλήσεων με αυτοσυνειδησία και αποφασιστικότητα. Με την υποστήριξη του Κρόνου και του Ποσειδώνα, μπορείτε να βρείτε τη δύναμη και την αντοχή που χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε αυτές τις προκλήσεις και να προχωρήσετε προς την κατεύθυνση της προσωπικής σας εξέλιξης και ανάπτυξης.

Το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο του Μαρτίου
Ο Μάρτιος φαίνεται να φέρνει αρκετές ενδιαφέρουσες εξελίξεις για εσάς. Η Νέα Σελήνη στις 10/03 μπορεί να φέρει μια ευχάριστη εξέλιξη στην οικογένειά σας, ενώ επίσης είναι πιθανό να ανακαλύψετε ένα ιδανικό σπίτι αν αναζητάτε μια αλλαγή στη διαμονή σας.

Μετά τις 10/03, η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Κριού ευνοεί την επικοινωνία και τις επαγγελματικές διαπραγματεύσεις, κάνοντας αυτήν την περίοδο ιδανική για την τακτοποίηση επαγγελματικών και οικονομικών θεμάτων.

Η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθύες από τις 11/03 μπορεί να ενισχύσει τις προσωπικές σας σχέσεις και να οδηγήσει σε συζητήσεις σχετικά με τη συγκατοίκηση με τον εταίρο σας.

Το τελευταίο δεκαήμερο του Μαρτίου, με τη μετάβαση του Ήλιου στον Κριό, μπορεί να φέρει αισιοδοξία και να ενισχύσει τα σχέδιά σας. Ωστόσο, να είστε προσεκτικοί στις σχέσεις σας, καθώς η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο και η είσοδος του Άρη στους Ιχθύες στις 22/03 μπορεί να προκαλέσουν αναταραχές ή δυσκολίες στις προσωπικές σας σχέσεις.

Μέχρι τις 30/04, πρέπει να είστε προσεκτικοί και να διατηρήσετε την ηρεμία σας, ειδικά σε θέματα υγείας, σχέσεων και εργασίας. Αποφύγετε τις τοξικές καταστάσεις και προσπαθήστε να εστιάσετε στα θετικά πτυχία της ζωής σας.

Ιχθύες
Μάρτιος

Ο μήνας των γενεθλίων σας φαίνεται να φέρνει μια σειρά από προκλήσεις και ευκαιρίες για εσάς, αλλά και μια ευαισθησία που αφορά την αντίληψή σας για τον εαυτό σας και τις σχέσεις σας.

Από τη μια πλευρά, ο Κρόνος στο ζώδιό σας φέρνει μαθήματα και προκλήσεις, ιδίως όσον αφορά την οικονομική προσέγγιση της ζωής και τις σχέσεις σας. Πρέπει να βάλετε όρια και να μάθετε να κάνετε οικονομία σε ενέργεια και προσοχή, ενώ ταυτόχρονα να διατηρείτε τη γενναιοδωρία και την ευγένεια σας.

Αναλυτικά ο μήνας για τους ιχθύες
Η πρώτη εβδομάδα του μήνα μπορεί να φέρει κάποια αποπροσανατολισμένα συναισθήματα λόγω της σύγκλισης του Ερμή με τον Ποσειδώνα, αλλά με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 10/03 θα νιώσετε ανανέωση και θα έχετε την ευκαιρία να θέσετε νέους στόχους για το επόμενο έτος.

Η θέση της Αφροδίτης στο ζώδιό σας από τις 11/03 έως τις 22/03 ενισχύει την προσωπική σας ζωή και τις ερωτικές σας σχέσεις, αλλά η άψογη πλευρά του άνθρωπου μπορεί να δοκιμαστεί κάπως από την άποψη της υπερβολικής αυστηρότητας ή απαίτησης από τον Κρόνο.

Μετά τις 20/03, με τη μετάβαση του Ήλιου στον Κριό και τη θέση του Άρη στο ζώδιό σας, θα νιώσετε αυξημένη ενέργεια και δυναμισμό, αλλά και πιο απαιτητικοί σε σχέση με τους στόχους σας και τις επαγγελματικές ή οικονομικές προκλήσεις.

Η έκλειψη της Σελήνης στις 25/03 στον άξονα Κριού-Ζυγού ενδέχεται να επηρεάσει τον οικονομικό σας τομέα, ενώ μπορεί να φέρει επίσης αναταραχές σε προσωπικές σχέσεις και αντιλήψεις. Είναι σημαντικό να διατηρήσετε την ψυχολογική σας ισορροπία και να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις με σύνεση και αισιοδοξία.

Μάρτιος: τα πιο τυχερά ζώδια
Κριός

 

Η προοπτική της άνοιξης φαίνεται να φέρνει μια ευεργετική αίσθηση ανανέωσης και χαλάρωσης μετά από έναν περίοδο σκληρής δουλειάς. Είναι σημαντικό να αναγνωρίσετε την κούρασή σας και να επιτρέψετε στον εαυτό σας να ξεκουραστεί με μερικές διακοπές. Η ανάγκη για χρόνο αναψυχής και ανανέωσης είναι σημαντική για την φυσική και ψυχική υγεία.

Στον προσωπικό τομέα, η άνοιξη μπορεί να φέρει επίσης την ευκαιρία να αντιμετωπίσετε παλιές πληγές και να επουλώσετε πληγές στις σχέσεις σας. Αυτή η περίοδος μπορεί να είναι κατάλληλη για να ξεκινήσετε νέες σχέσεις ή να δώσετε νέα ζωή σε υπάρχουσες. Είναι σημαντικό να είστε ανοιχτοί στην ευκαιρία για νέους έρωτες και να αφήσετε την αίσθηση της χαλάρωσης να σας καθοδηγήσει σε αυτόν τον τομέα της ζωής σας.

Λέων

Φαίνεται πως ο Μάρτιος θα φέρει εξαιρετικές ευκαιρίες για εσάς, ειδικά στον επαγγελματικό τομέα. Η αυτοπεποίθηση και το χάρισμά σας θα λειτουργήσουν ως μαγνήτης για την προσοχή και θα σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε στις επαγγελματικές συναντήσεις.

Οι ευκαιρίες για προαγωγή σε διευθυντική θέση ή αύξηση μισθού φαίνεται να είναι στον ορίζοντα, και αυτό μπορεί να αντανακλά την αναγνώριση των ικανοτήτων και της απόδοσής σας στον εργασιακό σας τομέα. Είναι σημαντικό να είστε προετοιμασμένοι να αξιοποιήσετε αυτές τις ευκαιρίες και να δείξετε τον ενθουσιασμό και την αφοσίωσή σας προς το έργο σας.

Μην φοβηθείτε να πάρετε τον έλεγχο της καριέρας σας και να επιδιώξετε τους στόχους σας με αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα. Ο Μάρτιος φαίνεται να είναι ένας εξαιρετικός μήνας για εσάς να αναπτύξετε την καριέρα σας και να επιτύχετε στους επαγγελματικούς σας στόχους.

Αιγόκερως

Φαίνεται πως ο Μάρτιος θα είναι μια εξαιρετική περίοδος για εσάς, Αιγόκερε. Η αίσθηση της επιτυχίας και της εξέλιξης θα είναι δυνατή αυτόν τον μήνα.

Μετά από μια περίοδο αβεβαιότητας και προβλημάτων, φαίνεται ότι αρχίζετε να ξεφεύγετε και να αντιμετωπίζετε τις προκλήσεις με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα. Η ανάκαμψή σας από αρνητικές σκέψεις και ανησυχίες θα σας επιτρέψει να εστιάσετε σε θετικά πράγματα και να αξιοποιήσετε πλήρως τις ευκαιρίες που προσφέρονται.

Επιπλέον, η άνοιξη θα φέρει αγάπη και καλά νέα στη ζωή σας, ενισχύοντας την αίσθηση της ευτυχίας και της ευημερίας. Επιπλέον, μια γενναιόδωρη ανταμοιβή στη δουλειά μπορεί να αναδείξει την αναγνώριση των προσπαθειών και των επιτευγμάτων σας στον εργασιακό τομέα.

Απολαύστε αυτήν τη θετική περίοδο και συνεχίστε να προσπαθείτε για την επίτευξη των στόχων σας με αποφασιστικότητα και αισιοδοξία.

Υδροχόος
Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σας μέχρι τις 11 Μαρτίου θα φέρει μια αύρα ευεξίας και αισιοδοξίας στη ζωή σας. Αυτό θα σας ενθαρρύνει να ακολουθήσετε τις εσωτερικές σας επιθυμίες και να αναζητήσετε τη χαρά και την ευτυχία.

Η άνοιξη φέρνει μαζί της ταξίδια, ευκαιρίες καριέρας και νέες γνωριμίες σε αισθηματικό επίπεδο. Είναι μια εποχή που οι πόρτες του κόσμου ανοίγονται μπροστά σας, δίνοντάς σας την ευκαιρία να εξερευνήσετε νέα μονοπάτια και να συναντήσετε ανθρώπους που μπορεί να ενδιαφέρουν το ενδιαφέρον σας.

Επιπλέον, η Αφροδίτη μπορεί να σας κάνει πιο ανοιχτούς στην αγάπη και τις σχέσεις. Κάποιος μπορεί πράγματι να κερδίσει το ενδιαφέρον και την καρδιά σας με την πρώτη ματιά, φέρνοντας έναν αέρα φρεσκάδας και ενθουσιασμού στη ζωή σας. Αξιοποιήστε αυτές τις ευκαιρίες για να απολαύσετε τις θετικές ενέργειες και τις νέες εμπειρίες που φέρνει η άνοιξη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Written Από Κώστας Σαμαράς

Παθιασμένος αναλυτής αφοσιωμένος κοινωνικός συνθέτης μέσων μαζικής ενημέρωσης. Από μικρός τα έγραφε στα ίντερνετς. Εδώ θα τον δεις να μιλάει για όλα όσα αγαπάει: Lifestyle, Lifehacks Και με πολύ πίκρα για πολιτική. Χωρίς πλάκα!

Έρχεται πоλıκό κúμα – Πότε θα πλńξει την Ελλάδα σúμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη

«Έχω και εγώ μια κόρη 20 χρονών»: Η στιγμή που ο Νίκος Ευαγγελάτος «σπάει» από συγκίνηση για τα Τέμπη