in ,

Μένιος Φουρθιώτης: Η 1η επίσημη δήλωσή του, μετά την αποκάλυψη Βρούτση για την απάτη των 200.000 ευρώ

Μένιος Φουρθιώτης: Η πρώτη επίσημη δήλωσή του Φουρθιώτη, μετά την αποκάλυψη του Βρούτση είναι γεγονός. Ο Γιάννης Βρούτσης ήταν πρώην υπουργός εργασίας, ενώ πλέον είναι κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας. Ο Έλληνας πολιτικός αποκάλυψε λοιπόν πως ο κ. Φουρθιώτης απέσπασε από το ταμείο του Δημοσίου 200.000 ευρώ.

 


Από εκεί και πέρα, ο Μένιος Φουρθιώτης εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για παραπληροφόρηση στα γραφόμενα για εκείνον. Υποστήριξε παράλληλα ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη. Αναλυτικότερα:

Μ. Φουρθιώτης Ποια η δήλωση του Φουρθιώτη;

Μένιος Φουρθιώτης: Όσα ανέφερε αρχικά στην  ανάρτησή του

«Τις τελευταίες ημέρες έχει εξαπολυθεί ένας ανηλεής πόλεμος σε βάρος μου με πληθώρα δημοσιευμάτων και αναρτήσεων. Προ πάσης έτερης αναφοράς, δέον να επισημανθεί ότι είναι αν μη τι άλλο εύλογη η αντίδραση του κοινού , καθώς με την μεθοδευμένη παραπληροφόρηση που έχει λάβει χώρα και μάλιστα με μαζικό τρόπο, προσδίδεται η ψευδής εικόνα επί διαφόρων και διαφορετικών θεμάτων.

Για την αποκατάσταση της πραγματικότητας, οφείλω να επισημάνω τα εξής:

Α) Εκτός της ιδιότητας του δημοσιογράφου και παρουσιαστή εργάζομαι στην ανεξάρτητη εταιρεία παραγωγής η οποία συνεργάζεται με τον ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό με τον τίτλο «EPSILON», παράλληλα είμαι πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ραδιοφωνικού σταθμού με τον τίτλο «PARTY FM» και της εφημερίδας «AΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ».

 

Β) Ότι αφορά τα θέματα της αστυνομικής φρούρησης μου έχει ήδη εκδοθεί ανακοίνωση από τον πληρεξούσιο δικηγόρο μου ενώ η υπόθεση αυτή εκκρεμεί Ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Γ) Για όλα τα υπόλοιπα τόσο επί διαφόρων όσο και επί διαφορετικών θεμάτων και σε συνδυασμό με την επίσης παραπληροφόρηση του κοινού η οποία είναι απόρροια διαρροών και ανεπιβεβαίωτων πληροφοριών , τον λόγο έχει η Ανεξάρτητη Ελληνική δικαιοσύνη στην οποία έχω προσφύγει και
εμπιστεύομαι απόλυτα».

Μ. Φουρθιώτης: Τι είπε στη συνέχεια

Ακολούθως, ο Μένιος Φουρθιώτης, ανέφερε: «Δ) Το μόνο που με συνδέει επαγγελματικά με τον επιχειρηματία κ. Φίλιππο Βρυώνη είναι η συνεργασία μου με ανεξάρτητη εταιρεία παραγωγής στην οποία είμαι εργαζόμενος και η οποία συνεργάζεται αποκλειστικά για την παραγωγή της ανεξάρτητης συγκεκριμένης εκπομπής μου με την
εταιρεία φορέα του σταθμού EPSILON , στην οποία συμμετέχει μετοχικά ο κ. Φίλιππος Βρυώνης.

Δηλώνω ρητώς ότι δεν συμμετέχω σε καμία εταιρεία και δεν συνδέομαι επιχειρηματικά και με καμία ιδιότητα με τον κ. Φίλιππο Βρυώνη , και ασφαλώς ούτε ο κ. Βρυώνης συνδέεται επιχειρηματικά μαζί μου. Και για όλα τα υπόλοιπα τόσο επί διαφόρων όσο και επί διαφορετικών θεμάτων δημοσιευμάτων και αναρτήσεων συνεντεύξεων – δηλώσεων – πολιτικών αναρτήσεων και σε συνδυασμό με την επίσης παραπληροφόρηση του κοινού η οποία είναι απόρροια διαρροών και ανεπιβεβαίωτων πληροφοριών καθώς και για τα όσα επιπλέον έχουν δει το φως της δημοσιότητας και με συνδέουν με τον κ. Φίλιππο Βρυώνη δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

 

Με την θερμή παράκληση να δημοσιευθεί η παρούσα ανακοίνωση – Δελτίο τύπου προς όλα τα ΜΜΕ καθώς αποτελεί την δική μου επίσημη απάντηση

Σας ευχαριστώ,

Με εκτίμηση
Μένιος Φουρθιώτης».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Written Από Κώστας Σάμαρας

Παθιασμένος αναλυτής αφοσιωμένος κοινωνικός συνθέτης μέσων μαζικής ενημέρωσης. Από μικρός τα έγραφε στα ίντερνετς. Εδώ θα τον δεις να μιλάει για όλα όσα αγαπάει: Lifestyle, Lifehacks Και με πολύ πίκρα για πολιτική. Χωρίς πλάκα!

Πέθανε Από Κορονοϊό Ο Λαϊκός Τραγουδιστής Λευτέρης Μυτιληναίος

Μακρινίτσα: Ραγίζει καρδιές η αρραβωνιαστικιά του 30χρονου Γιώργου Τσάπα – «Δε θα ξεχάσω ποτέ την αγκαλιά σου»