Δύο μεθυσμένοι τουρίστες επισκέφτηκαν έναν καταρράκτη στην Αmboli της Ινδίας και σκοτώθηκαν όταν αστειευόμενοι βγήκαν από τα κάγκελα ασφαλείας και έπεσαν από ύψος 30 μέτρων σε φαράγγι.

Σε βίντεο μάλιστα που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο καταγράφεται ολόκληρη η τραγωδία που συνέβη την Δευτέρα.


Οι νέοι άντρες, μόλις 25 και 21 ετών, εργάζονταν σε ένα εκτροφείο πουλερικών και σύμφωνα με την New India Express επισκέφτηκαν το αξιοθέατο μαζί με συναδέλφους τους.

Στο βίντεο φαίνεται η στιγμή που οι δύο άντρες ριψοκινδυνεύοντας τη ζωή τους πέρασαν το σιδερένιο κιγκλίδωμα, ενώ άλλοι τουρίστες τους φώναζαν να σταματήσουν. Παρόλα αυτά οι δύο νέοι, σε κατάσταση μέθης συνέχισαν και ενώ βρίσκονταν έξω από τα κάγκελα ασφαλείας, ο ένας έχασε την ισορροπία του και παρέσυρε στο θάνατο και τον δεύτερο που του κρατούσε το χέρι.

Όπως σημειώνουν πάντως τα ξένα Μέσα, αν και οι υπόλοιποι τουρίστες γύρω τους έβλεπαν το περιστατικό, δεν προσπάθησαν να εμποδίσουν τους δύο νεαρούς να διαπεράσουν τα κάγκελα.

Από την πλευρά τους οι συνάδελφοι των δύο νεαρών πίστευαν ότι εξαφανίστηκαν καθώς δεν γνώριζαν για τι συνέβη. Τέλος, ο ιδιοκτήτης του εκτροφείου στο οποίο εργάζονταν υπέβαλε μήνυση για την απουσία αστυνομίας από το σημείο.