in ,

Μην τα ζnτήσεις ποτέ: Πρώην μάγειρες και σερβιτóροι εξnγoύν τı και γıατί να μην τρώμε σε μıα ταβέρνα

Σερβιτόροι και μάγειρες εστιατορίων δίνουν συμβουλές σχετικά με όλα όσα πρέπει να αποφεύγουμε να παραγγέλνουμε όταν βγαίνουμε για φαγητό.

Πληροφορίες εκ των έσω προσφέρουν υπάλληλοι εστιατορίων, καθώς δεν είναι όλα όπως φαίνονται.


Οι συμβουλές αυτές έχουν γίνει viral σε TikTok και Reddit και εμείς μοιραζόμαστε μερικές από τις συμβουλές που μας δίνουν.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα αναφέρουν δεν πρέπει να παραγγέλνουμε και να τρώμε:

Σούπα: Γιατί δεν κρυώνει ποτέ σωστά το βράδυ μέσα στο μεγάλο δοχείο, οπότε μένει χλιαρή για ώρες.

Κοκτέιλ με φρούτα: Τα λεμόνια, τα λάιμ, τα πορτοκάλια κ.λπ. σχεδόν ποτέ δεν πλένονται σωστά.

Μενού: Να αποφεύγουμε τα εστιατόρια που έχουν περισσότερες από 8 σελίδες στο μενού, πολύ απλά γιατί αυτό σημαίνει ότι όλα τα φαγητά ζεσταίνονται στο φούρνο μικροκυμάτων ή βράζονται σε πλαστικές σακούλες.

Vegetarian πίτσα: Υπάρχει ζωικό λίπος στη σάλτσα ως φυσικό πηκτικό.

Ντιπ τυριών: Το 95% είναι βούτυρο και τυρί κρέμα.

Λάδι τρούφας: Έχει συνθετική μυρωδιά και δεν χρησιμοποιούνται τρούφες για να το φτιάξουν.

Αναψυκτικά με πάγο: Σύμφωνα με μελέτη, η ποσότητα βακτηρίων στον πάγο είναι πολύ μεγάλη, γιατί οι παγομηχανές καθαρίζονται πολύ σπάνια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Written Από Κώστας Σαμαράς

Παθιασμένος αναλυτής αφοσιωμένος κοινωνικός συνθέτης μέσων μαζικής ενημέρωσης. Από μικρός τα έγραφε στα ίντερνετς. Εδώ θα τον δεις να μιλάει για όλα όσα αγαπάει: Lifestyle, Lifehacks Και με πολύ πίκρα για πολιτική. Χωρίς πλάκα!

Μπορεί να απαντήσετε σωστά σε αυτό το κουίζ με την πρώτη προσπάθεια;

Άννα Βίσση: «Είμαι 64, ξυπνάω το πρωί και δεν έχω άγχος με το πως μοιάζω, πλένω το πρόσωπό μου και μ’ αρέσω»