Την κοινωνία της πολιτείας Georgia συγκλονίζει το ειδεχθές έγκλημα μητέρας που σκότωσε τα τέσσερα παιδιά της και τον άντρα της. Ακόμα πιο συγκλονιστική είναι η αντίδραση της κατά την διάρκεια της δίκης της 

Κανένας δεν μπορεί να διανοηθεί πως ακριβώς έγινε ένα ειδεχθέστατο έγκλημα στην πολιτεία Georgia των ΗΠΑ. Ούτε οι ίδιες οι Αρχές. Μητέρα σκότωσε τέσσερα από τα πέντε παιδιά της και τον άντρα της.

Η Isabel Martinez φέρεται να ειδοποίησε μόνη της την αστυνομία, αναφέροντας στο τηλεφώνημα της πως σκότωσε τα τέσσερα παιδιά της και τον άνδρα της.

Η αστυνομία κατέφθασε αμέσως και συνέλαβε τη γυναίκα, η οποία ήταν συνεργάσιμη αλλά ακόμα δεν έχει εξηγήσει γιατί προέβη στις αποτρόπαιες πράξεις της. Μόνη επιζήσασα της τραγωδίας είναι η 9χρονη κόρη του ζευγαριού, την οποία η «μητέρα» τραυμάτισε αλλά δεν σκότωσε.

Μια μέρα αργότερα, όταν εμφανίστηκε στην πρώτη ακρόαση στο δικαστήριο, η 33χρονη δολοφόνος, έκανε το σήμα του «μπράβο» με σηκωμένους τους αντίχειρές της και μίλησε στους φωτογράφους με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό της. Όταν ο δικαστής της περιφέρειας Gwinnett, Michael Thorpe, διάβασε τις κατηγορίες που αντιμετώπιζε η Isabel, τον έδειξε με το δάχτυλό της και του είπε «όχι».

Αργότερα, ο δικαστής Thorpe της είπε ότι είχε το δικαίωμα για υπεράσπιση αλλά η Martinez απάντησε ότι «τους έστειλα στον παράδεισο χαχα». Μια σελίδα στο GoFundMe δημιουργήθηκε μετά την δολοφονία για να συγκεντρωθούν χρήματα για τη θεραπεία που χρειάζεται η μικρή κόρη της Diana καθώς και τα έξοδα κηδείας για τα πέντε θύματα. Μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί 26.000 δολάρια

 

loading...