ΥΛΙΚΑ
700 γρ κιμα απο κοτοπουλο
1 κρεμμυδι μεγαλο
1 σκελιδα σκορδο
1 κουπα τυρι σκληρο Δανιας
1 κουπα θρυμματισμενη φρυγανια
2 αυγα
1 κουταλια σουπας σπασμενο κολιανδρο
1 φλυτζανακι του καφε ψιλοκομμενο μαιντανο
1κουταλια της σουπας μουσταρδα
1 κοφτη κουταλια του γλυκου παπρικα γλυκια
Αλατι ,πιπερι ριγανη λαδι
Πατατες
χυμο λεμονιου
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ενα τηγανι βαλτε λιγο λαδι και τσιγαριστε το κρεμμυδι το σκορδο οχι να καουν να μαραθουν κ να παρουν ωραιο χρωμα.
Προσθεστε τον μαιντανο και σβηστε το τηγανι.
Αφηστε να κρυωσουν.
Σε μια λεκανη βαλτε τον κιμα προσθεστε το τυρι την φρυγανια την μουσταρδα τα αυγα και ολα τα μυρωδικα.
Τελος μεσα στο μπλεντερ κοψτε το κρεμμυδι το σκορδο και μαιντανο που ειχατε τσιγαρισει απο πριν.
Να γινουν σαν πολτος ,και ανακατεψτε ολα μαζι καλα.
Πλαθετε τα μπιφτεκια τα τοποθετείτε στο ταψι μαζι με πατατες ριχνετε χυμο λερμονιου οσο θελετε εσεις και νερο και ψηνετε 2 ωρες στους 200 βαθμους σε αντιστασεις !!!
Συνταγή από Gogo Samiou-ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ -ΗΔΕΣ