in

Μπιφτέκια λαχανικών με αρακά και πατάτα.

Υλικά

Για 2-4 άτομα


  • 2 φλιτζάνια αλεύρι ολικής άλεσης
  • 1 κουτάκι μπύρα
  • 1 μικρή βρασμένη πατάτα
  • αλάτι, πιπέρι, δυόσμος, ρίγανη
  • 1 κουταλιά της σούπας φυτική μαργαρίνη
  • 5 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα φρέσκα
  • 1/2 φλιτζάνι αρακά
  • 1 τριμμένο καρότο

Εκτέλεση

Σε αντικολλτικό τηγάνι ζεσταίνετε τον αρακά με 1 κουταλιά της σούπας φυτική μαργαρίνη μαζί με τα κρεμμυδάκια και το καρότο.

Βάζετε το αλεύρι με τη μπύρα σε μπολ κι ανακατεύετε να γίνουν χυλός. Στο χυλό προσθέστε τα σοταρισμένα λαχανικά, την πατάτα και τα μπαχαρικά με τα μυρωδικά.

Ζυμώνετε καλά και πλάθετε τα μπιφτέκια.

Με το υπόλοιπο λάδι αλείψτε ένα ταψάκι και ψήστε τα μπιφτέκια στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις και στη μεσαία σχάρα για 25 με 30 λεπτά.

Καλή επιτυχία !

ΠΗΓΗ: xrysessyntages.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Written Από Κώστας Σαμαράς

Παθιασμένος αναλυτής αφοσιωμένος κοινωνικός συνθέτης μέσων μαζικής ενημέρωσης. Από μικρός τα έγραφε στα ίντερνετς. Εδώ θα τον δεις να μιλάει για όλα όσα αγαπάει: Lifestyle, Lifehacks Και με πολύ πίκρα για πολιτική. Χωρίς πλάκα!

Τα πιο εύκολα και νόστιμα μπισκότα που δοκιμάσατε ποτέ! – Με κακάο και ΧΩΡΙΣ ψήσιμο!

Κανελόνια με ζύμη κρέπας γεμιστά με κοτόπουλο