Το κόλπο των αναβολών χρησιμοποιεί η συγκυβέρνηση των αθλίων συριζοκομμουνιστών και των συνοδοιπόρων τους, για το δικαίωμα ψήφου των αποδήμων Ελλήνων από τις χώρες που κατοικούν.

Έτσι, ο υφυπουργός Εξωτερικών, Τέρενς Κουάξ-Κουάξ, που έχει αρμοδιότητα τους Απόδημους, ανέφερε στην επιτροπή της βουλής, ότι «ενημερώθηκε από το υπουργείο Εσωτερικών, ότι η Επιτροπή θα έχει ολοκληρώσει το σχέδιο νόμου για την ψήφο των Αποδήμων σε πέντε μήνες οπότε και θα δοθεί το νομοσχέδιο στην διαβούλευση…».


Το οποίον σημαίνει, καλό Μάρτιο – Απρίλιο, για να τεθεί το νομοσχέδιο σε δημόσια διαβούλευση – αν δεν υπάρξει νέα αναβολή. Προσθέστε και κάποιους μήνες για να ολοκληρωθεί μια στοιχειώδης διαβούλευση με τις οργανώσεις των Ομογενών, πάμε στο καλοκαίρι. Αλλά, εν τω μεταξύ, θα έχουν διεξαχθεί οι βουλευτικές εκλογές τον Μάιο και για μία ακόμα φορά δεν θα ψηφίσουν οι απόδημοι!

(ΥΓ) 1: Στην φωτογραφία διακρίνονται με κόκκινο τα ελάχιστα κράτη στον κόσμο, των οποίων οι απόδημοι δεν μπορούν να ψηφίσουν από τις χώρες που κατοικούν. Μόνη ευρωπαϊκή χώρα που στερεί το δικαίωμα ψήφου από τα εκατομμύρια των αποδήμων της, η Ελλάδα!

(ΥΓ) 2: Και για να μην κοροϊδευόμαστε: οι απόδημοι Έλληνες δεν πρόκειται να αποκτήσουν δικαίωμα ψήφου ΠΟΤΕ, γιατί έχει θέσει «βέτο» το ΚΚΕ, που με τυχόν συνυπολογισμό της ψήφου των αποδήμων, θα μείνει εκτός βουλής – και κρατικών επιχορηγήσεων!

loading...