Ποιος στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας παροτρύνει σε εκφοβισμό βουλευτών;

Σε εκφοβισμό βουλευτών που θα ψηφίσουν υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών φαίνεται ότι παρότρυνε στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας.


Το «γαλάζιο» στέλεχος παρακινούσε φίλους και μέλη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να στέλνουν μηνύματα ή να παίρνουν τηλέφωνο και να απειλούν βουλευτές που έχουν δηλώσει ότι θα υπερψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών, όταν αυτή έρθει στη Βουλή.

Σύμφωνα με το documentonews.gr, το επίμαχο μήνυμα έστειλε ο Σπύρος Αβραμάκος, πρόεδρος της Β4 ΝΟΔΕ, της μεγαλύτερης Νομαρχιακής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ο Σπύρος Αβραμάκος ζήτησε από τους παραλήπτες του εν λόγω μηνύματος να απειλούν τους βουλευτές για να μην «τολμήσουν» να στηρίξουν τη Συμφωνία των Πρεσπών.

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης να καταδικάσει έμπρακτα την άθλια επιχείρηση εκφοβισμού βουλευτών

«Την ώρα που ο κ. Μητσοτάκης μιλά για τις «ευρωπαϊκές αξίες» της ΝΔ, στελέχη του κόμματός του, σύμφωνα με δημοσιεύματα, μεταφράζουν τις αξίες αυτές σε απειλητικά μηνύματα εναντίον βουλευτών για τη Συμφωνία των Πρεσπών!», καταγγέλλει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Στέλεχος της ΝΔ φέρεται να καλεί τους παραλήπτες ηλεκτρονικού μηνύματος να απειλήσουν συγκεκριμένους βουλευτές, των οποίων παραθέτει και τους προσωπικούς αριθμούς τηλεφώνων, για να μην στηρίξουν τη Συμφωνία των Πρεσπών!», τονίζεται στην ανακοίνωση.

«Περιμένουμε από τις αρμόδιες αρχές να ερευνήσουν την υπόθεση. Περιμένουμε, επίσης, από την ηγεσία της ΝΔ να καταδικάσει έμπρακτα και να διαγράψει όσους σχετίζονται με αυτήν την άθλια επιχείρηση εκφοβισμού, ώστε να δείξει ότι δεν έχει σχέση και η ίδια με αυτήν», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

loading...