Ήταν μια από τις ανατροπές στην πρεμιέρα του «Next Top Model». Η νεαρή Νάταλι Φιλίππου εξέπληξε τους κριτές με το που μπήκε στην αίθουσα της πρώτης οντισιόν. Το γεγονός ότι έχει ύψος 1,55 δεν πτόησε την Κύπρια που με τσαγανό και αυτοπεποίθηση στάθηκε μπροστά στην κριτική επιτροπή.

«Το άλλο μισό που είναι;» αναρωτήθηκε ο φωτογράφος Δημήτρης Σκουλός μόλις την είδε αλλά η νεαρή κοπέλα δεν πτοήθηκε. Η 21χρονη κοπέλα είπε αποφασισμένη στην κριτική επιτροπή «Δήλωσα συμμετοχή για να σπάσουμε τα στερότυπα» με την Ηλιάννα Παπαγεωργίου και τη Βίκυ Καγιά να μην μπορούν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους.


Η σχέση που είχε η κοπέλα με τα κοινωνικά δίκτυα και το Instagram ήταν ένα από τα στοιχεία που έκανε εντύπωση στους κριτές. Οι φωτογραφίες που έστησε μόνη της άφησαν άφωνους τους κριτές. Μάλιστα της ζητήθηκε να ποζάρει και να στήσει ένα σκηνικό για ένα Story στον προσωπικό της λογαριασμό.

Αυτό ήταν και το στοιχείο που της έδωσε το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Αν και το ύψος της είναι απαγορευτικό για το χώρο της μόδας, οι πόζες της αλλά και η προσωπικότητά της κέρδισαν τη Βίκυ Καγιά, την Ηλιάννα Παπαγεωργίου και τον Άγγελο Μπράτη που της έδωσαν τη θετική τους ψήφο για το bootcamp.