Είναι αλήθεια ότι οι άνδρες στερούνται ορισμένων τμημάτων της ανατομίας που τους εμποδίζουν να φέρουν ένα παιδί και θηλάζουν. Αλλά αυτό δεν έχει σταματήσει ο Maxamillian Neubauer να αναλάβει την πρόκληση.

Όχι, δεν κατάφερε να παράγει γάλα, οι άνδρες δεν έχουν μαστικούς αδένες. Αλλά έκανε το επόμενο μεγάλο πράγμα που μπορεί να εμπνεύσει και άλλους άνδρες – φορούσε ψεύτικες θηλές.


Απρίλιος Neubauer, Maxamillian γυναίκα δεν μπόρεσε να θηλάσει το παιδί της μετά τον τοκετό. Υπήρξαν κάποιες επιπλοκές μετά τη γέννηση του παιδιού της που οι γιατροί την ζήτησαν να μην το κάνει.

θηλασμού-1
breastfeeding-1Ήταν θραυστό? ήθελε να θηλάσει το μωρό της. Βλέποντας τον Απρίλιο σε κατάσταση κινδύνου, οι νοσοκόμες στο νοσοκομείο προσέφεραν μια λύση που περιλάμβανε τη χρήση συμπληρωματικού νοσηλευτικού συστήματος.

Ένα συμπληρωματικό νοσηλευτικό σύστημα είναι μια συσκευή σωλήνα τροφοδοσίας που χρησιμοποιείται για τη βοήθεια του θηλασμού.

Αυτή η συσκευή σωλήνα τροφοδοσίας χρησιμοποιείται για να βοηθά τις μητέρες που αγωνίζονται να θηλάσουν ενώ διατηρούν την εγγύτητα του μωρού τους κάνοντας επαφή δέρματος με το δέρμα. Αυτό βοηθά τις μητέρες να αισθάνονται κοντά στα μωρά τους.

θηλασμό-2
breastfeeding-2
Ο Maxamillian μοιράστηκε φωτογραφίες της εμπειρίας του στο στήθος στη σελίδα του στο Facebook. Έγραψε ότι ήταν ένα c-section, έτσι υπήρχαν κάποιες επιπλοκές στη γέννηση του παιδιού του που τον οδήγησε να φτιάξει ψεύτικες θηλές και να ταΐσει το παιδί του.

Ελπίζει ότι οι πράξεις του θα κάνουν τους άλλους να σκέφτονται και να εμπνέουν άλλους μπαμπάδες να είναι ανοιχτοί στο θηλασμό.

Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση με τους φίλους και την οικογένεια σας.

“Προτεινόμενο βίντεο -” Αυτός ο μπαμπάς Genius χρησιμοποιεί απλό κόλπο και το μωρό σταματά να κλαίει ”