in

ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!

Γράφει ο Αντίοχος

Τα σχέδια περί Μαρτίου (της στημένης αποχώρησης του Καμμένου από την συγκυβέρνηση ΜΕΤΑ την ολοκλήρωση της κύρωσης της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών και της προκήρυξης πρόωρων εκλογών…) φαίνεται πως αλλάζουν!


Έτσι, συνεχίζονται και σήμερα οι κατευθυνόμενες βολές κατά του Καμμένου, από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που εμφανίζονται να απαιτούν το τέλος της συγκυβέρνησης με τους ψεκασμένους.

Κατ’ αρχάς, τέσσερις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι Φίλης, Χριστοδουλοπούλου, Τζάκρη και Αναγνωστοπούλου, περιγράφουν στη φυλλάδα των Ιών την «ομαδική αποδοκιμασία» προς τον Πανοκαμμένο.

Οι τέσσερις, υπενθυμίζουν κατ’ αρχάς πως «η κυβέρνηση έχει προγραμματικές δηλώσεις ιδιαίτερα για το μείζον εθνικό θέμα τις οποίες οφείλει να σέβεται και να υπηρετεί ως κορυφαίος υπουργός». Εννοώντας βεβαίως την πολύ συγκεκριμένη αναφορά που είχε κάνει ο Τσίπρας το 2015, κατά την ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων της συγκυβέρνησης, ότι σκοπός είναι η λύση του θέματος του ονόματος, με σύνθετη ονομασία που θα περιέχει τον όρο “Μακεδονία”, την οποία υπερψήφισαν τότε ο υποκριτής Καμμένος και το ασκέρι του…

Έπειτα, αναγνωρίζοντας βέβαια… το «αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται» (λόγω της επαπειλούμενης πολιτικής του εξαφάνισης…), διαπιστώνουν ότι θέλει να το παίξει… «Έλληνας Σαλβίνι ή Όρμπαν» για να διασώσει το σαρκίο του και ζητούν από τον Τσίπρα να τον κάνει… ξεπαρεού.

Πριν από λίγη ώρα, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, επανέλαβε ο Φίλης –συνεπικουρούμενος από τον συριζοβουλευτή Παπαδόπουλο- την ρητορική κατά του Καμμένου, καταλήγοντας πως «δεν μπορούμε να πάμε μέχρι τον Οκτώβριο με τον Πάνο Καμμένο».

Ας έρθουμε τώρα στο «ζουμί» της υπόθεσης: σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αμερικανοί αφέντες έχουν αποφασίσει πως το μέλλον της συγκυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου θα καθοριστεί από τις εξελίξεις στα Σκόπια. Αν βρεθούν οι απαραίτητοι «πρόθυμοι» από το VMRO για να συνδράμουν την κυβέρνηση Ζάεφ στην συνταγματική αναθεώρηση, ο Καμμένος θα πάρει δρόμο από την συγκυβέρνηση. Αν όχι, θα συνεχίσει μέχρι… νεωτέρας!

(ΥΓ) 1: Οι «πρόθυμοι» στην Αθήνα, για να κάνουν… σκάντζα-βάρδια στον Καμμένο, έχουν ήδη βρεθεί (Θεοδωράκης και ΣΙΑ)…

(ΥΓ) 2: Σύγχυση υπάρχει εις ότι αφορά τους βουλευτές του Καμμένου που θα πάνε στον ΣΥΡΙΖΑ. Ενώ στην αρχή σίγουροι ήταν τρεις (Παπαχριστόπουλος, Ζουράρις και Κουντουρά), νεώτερες πληροφορίες λένε πως οι βουλευτές θα είναι πέντε! Στην περίπτωση αυτή, τον Καμμένο θα τον ακολουθήσει μόνο ο Κατσίκης…

(ΥΓ) 3: Η υποχρεωτική «αναχώρηση» Καμμένου (στην περίπτωση που ο Ζάεφ βρει την πλειοψηφία για να υλοποιήσει τα τελευταία προαπαιτούμενα της Συμφωνίας των Πρεσπών) κρίθηκε αναγκαία από τα μεγάλα αφεντικά, γιατί η τυχόν αποχώρησή του από τη συγκυβέρνηση λίγο πριν από τις εκλογές, θα φαινόταν στημένη στον κόσμο. Ενώ αν φανεί ότι τον εκδιώκουν τώρα, θα είναι πιο πειστικό. Επίσης, θα υπάρχει χρόνος για να ξεχαστεί κάπως η συνοδοιπορία του με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και για να οργανώσει τον «ΣΥΡΙΖΑ της Δεξιάς», μαζί με άλλα ρετάλια της ελαφροδεξιάς!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Written Από Κώστας Σάμαρας

Παθιασμένος αναλυτής αφοσιωμένος κοινωνικός συνθέτης μέσων μαζικής ενημέρωσης. Από μικρός τα έγραφε στα ίντερνετς. Εδώ θα τον δεις να μιλάει για όλα όσα αγαπάει: Lifestyle, Lifehacks Και με πολύ πίκρα για πολιτική. Χωρίς πλάκα!

Σοκ! Πασίγνωστος Έλληνας παρουσιαστής ολόγυμνος στο κρεβάτι….

ΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ, ΝΑ ΜΑΛΑΜΑ! ΣΤΑΛΙΝ ΤΟΥ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ: ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ Ν’ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ