Οι σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας βρίσκονται σε αρκετά άσχημο σημείο.

Ο Ερντογάν προκαλεί συνεχώς τον Ελληνισμό. Βέβαια αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος της Τουρκίας, προσπαθεί να πάρει επικοινωνιακούς πόντους και ψήφους από τον τουρκικό λαό.

Τα «παιχνίδια» μεταξύ των Ελλήνων και των Τούρκων πολιτικών δίνουν και παίρνουν. Βλέπουμε όμως ότι σε πολλές περιπτώσεις, οι πολίτες των δύο χωρών δεν συμμετέχουν σε αυτό το παιχνίδι. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι αρκετοί πολίτες της Ορεστιάδας δηλώνουν ότι θέλουν να ζουν αρμονικά με τους Τούρκους, γιατί οι Τούρκοι είναι φίλοι τους.

Δείτε:

Πως είναι δυνατόν οι δύο λαοί να συνυπάρχουν ειρηνικά ενώ βλέπουμε ότι οι Τούρκοι αιχμαλώτισαν Έλληνες στρατιωτικούς;

Πως είναι δυνατόν οι Έλληνες να ζητάνε την ειρήνη ενώ ο Ερντογάν προκαλεί ανοιχτά τον Ελληνισμό;

Η αλήθεια είναι ότι τα ΜΜΕ προβάλουν συνεχώς σίριαλ με σκοπό να κάνουν τον Έλληνα να συνηθίσει στην ιδέα να ακούει την τουρκική γλώσσα. Βέβαια υπάρχει και μια άλλη εξήγηση για το ότι αρκετοί πολίτες της χώρας μας, αξιολογούν θετικά τον τουρκικό λαό. Υπάρχουν οικονομικές σχέσεις και ως γνωστών όπου υπάρχουν οικονομικά συμφέροντα, υπάρχει και φιλικό κλίμα.

Όπως είναι λογικό η ειρηνική συνύπαρξη μεταξύ των λαών είναι κάτι καλό αλλά για ποια ειρηνική συνύπαρξη μιλάμε όταν οι γείτονες, μας προκαλούν ανοιχτά με πόλεμο;

Φυσικά μερικοί Τούρκοι πολίτες ίσως (μεγάλο ΙΣΩΣ), να μην ακολουθούν την γραμμή του Ερντογάν αλλά όπως και να’χει ο Τουρκικός λαός θα κάνει αυτό που θα αποφασίσει ο ηγέτης του.

Πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι δεν ακολουθούν την επίσημη γραμμή του κράτους τους αλλά δυστυχώς πάντα κερδίζει η θέληση της εξουσίας.

Οι φιλειρηνιστές Έλληνες θα πρέπει να καταλάβουν ότι άλλο πράγμα είναι η ειρήνη και άλλο πράγμα είναι η υποχωρητικότητα στο όνομα της ειρήνης!!!!

loading...