Το παιχνίδι επιβίωσης του Σκαι που έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού, πλησιάζει στο τέλος του και οι ανατροπές προφανώς δεν θα λείψουν!

Η ανακοίνωση της 24ωρης ψηφοφορίας από τον Σάκη Τανιμανίδη είχε προκαλέσει τεράστιο σάλο και τα αποτελέσματά αυτής μονοπωλούν και θα μονοπωλούν μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού το ενδιαφέρον όλων.

Στα αποτελέσματα της ψηφοφορίας  η Ευρυδίκη Βαλαβάνη κατείχε την προτελευταία θέση με ελάχιστες ψήφους όμως οι ανατροπές στο παιχνίδι αυτό είναι πολλές καθώς κατάφερε να εκτοπίσει τον Γιώργο Χρανιώτη, ο οποίος είχε περισσότερους ψήφους από εκείνη, μόνο και μόνο επειδή κέρδισε την ατομική ασυλία.

Η διαρροή που κυκλοφορεί τα τελευταία 24ωρα στο διαδίκτυο είναι πως η επόμενη αποχώρηση θα «γονατίσει» τους Μαχητές καθώς θα είναι διπλή από την ομάδα τους με τον Γιάννη Σπαλιάρα και την Σάρα Εσκενάζυ να μαζεύουν τα πράγματά τους από το νησί λίγες ημέρες πριν τον τελικό αλλά και πως…. ΕΔΏ ΈΡΧΕΤΑΙ Η ΒΌΜΒΑ! ΟΙ ίδιες διαρροές θέλουν τον Κωνσταντίνο Βασάλο να μένει εκτός τελικού τελευταία στιγμή και η τελική τετράδα να διαμορφώνεται ως εξής:

Γιώργος Αγγελόπουλος
Μάριος Πρίαμος
Κώστας Αναγνωστόπουλος
Ευρυδίκη Βαλαβάνη
Αυτό θα συμβεί, σύμφωνα με τις διαρροές, επειδή οι Μαχητές θα χάσουν σερί ασυλίες και το αγώνισμα μετά την αποχώρηση της Σάρας θα γίνει ατομικό γιατί η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν θα έχει αντίπαλο κι έτσι μια λάθος στιγμή θα κοστίσει πολύ στον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Και τι σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει, πως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η παίκτρια των Διάσημων που ναι μεν δυνατή αλλά λίγο αντιπαθής στο τηλεοπτικό κοινό, θα καταφέρει να φτάσει στην τελική τετράδα μαζί με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον Κωνσταντίνο Μισθοφόρο και τον Μάριο Πρίαμο.

Η αλήθεια είναι πως η πληροφορία αυτή έχει φτάσει και στα γραφεία του Youweekly.gr, συγκεκριμένα, όχι για την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Βασάλου αλλά για την ύπαρξη της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στην τελική τετράδα όμως επειδή δεν είναι 100% επιβεβαιωμένη ακόμα αφήνουμε να τρέξουν λίγο οι εξελίξεις για να σας αποκαλύψουμε σίγουροι πια τι επρόκειτο να συμβεί…

Μην ξεχνάμε βέβαια πως το Youweekly.gr σας είχε αποκαλύψει πολύ καιρό πριν πως η Βαλαβάνη θα είχε μια θέση στην τελική τετράδα καθώς είναι λίγο ευνοημένη από το κανάλι και χρειάζεται λίγο σπρώξιμο το κορίτσι μιας και όταν το παιχνίδι τελειώσει θα βγει στον αέρα με δική της εκπομπή! Να μην έχει δημιουργήσει λίγο το δικό της κοινό, να μην έχει προκαλέσει λίγο ντόρο το όνομά της; Εμ πως.

Δεν είναι φυσικά πως δεν αξίζει μια θέση στον τελικό, ίσα ίσα, που είναι μια πολύ δυνατή παίκτρια αλλά εντάξει, πιο δυνατή κι από τον Βασάλο δεν την λες, όμως η 24ωρη ψηφοφορία την ανέδειξε τελευταία και παρ’όλα αυτά βλέπουμε πως διεκδικεί τον τελικό!

Εμείς εδώ στο Youweekly.gr πάντως θα σας ενημερώσουμε μέχρι αύριο για το τι πρόκειται να συμβεί με τον παίκτη των Μαχητών! Και μην ξεχνάτε, επειδή οι διαρροές είναι πολλές και το κανάλι κάνει τα πάντα για να τεθωρακίσει τις πληροφορίες αυτές, να προσέχετε τι πηγές διαβάζετε…

loading...