in

Όποιος γιορτάζει τα Χριστούγεννα είναι αμαρτωλός και θα βράζει αιώνια στην κόλαση, λέει μουσουλμάνος ιεροκήρυκας

Ένας μουσουλμάνος δήλωσε ότι όποιος γιορτάζει τα Χριστούγεννα θα καεί στην κόλαση επειδή έχει διαπράξει ένα έγκλημα κατά του Ισλάμ, το οποίο είναι χειρότερο από την αμαρτία.

Ο Nassim Abdi, ένας ιεροκήρυκας από το Δυτικό Σίδνεϊ που χρηματοδοτείται από τη Σαουδική Αραβία, δήλωσε ότι το να γιορτάζεις τη γέννηση του Ιησού Χριστού είναι πιο αμαρτωλό από το να κάνεις σεξ πριν από το γάμο ή να πίνεις αλκοόλ.


Ο Abdi, ο οποίος πιστεύει στο σουνιτικό Ισλάμ του έβδομου αιώνα, είπε ότι όποιος γιορτάζει τα Χριστούγεννα κινδυνεύει να καεί στην κόλαση επειδή στρέφεται εναντίον του Ισλάμ.

Western Sydney preacher Nassim Abdi (pictured) said celebrating Christmas was more unforgivable than committing a sin and would see someone go to hell

“Η γιορτή αυτή είναι πολύ χειρότερη από τη διάπραξη αμαρτίας. Ένα άτομο που πιστεύει στα Χριστούγεννα, πηγαίνει στην κόλαση.”

Ο ιεροκήρυκας δήλωσε στους μουσουλμάνους ότι η αναγνώριση των Χριστουγέννων ήταν ακόμη χειρότερη κι από το να πίνεις αλκοόλ, το οποίο απαγορεύεται στο Ισλάμ όπως και το προγαμιαίο σεξ.

“Το να γιορτάζετε τα Χριστούγεννα είναι χειρότερο από το να πίνετε αλκοόλ και να κάνετε σεξ πριν το γάμο.”

Ο κ. Abdi δεν είναι ο μόνος ηγέτης που μιλάει με τόσο μίσος για τα Χριστούγεννα, αφού κι ο Jamil El Biza είπε στους ακόλουθούς του στο Facebook την περασμένη χρονιά ότι θα πρέπει ν’αποφεύγουν να εύχονται στους χριστιανούς “Καλά Χριστούγεννα” για να ευχαριστήσουν τον Αλλάχ.

“Εκατομμύρια άτομα είναι δυσαρεστημένα μαζί μου επειδή αρνούμαι να πω «Καλά Χριστούγεννα», γιατί σέβομαι τον Αλλάχ και αρνούμαι να ευχηθώ σε έναν χριστιανό που λατρεύει τον Ιησού ως κύριό του.”

Wollongong-based sheik Jamil El Biza (pictured) told his Facebook followers on Christmas Day last year they should avoid wishing Christians a Merry Christmas to please Allah

Ο Feiz Muhammad, ο ανώτερος ηγέτης του σουνιτισμού στην Αυστραλία, είχε πει παλιότερα στους μουσουλμάνους ότι ήταν αμαρτωλό να ακολουθούν μη μουσουλμανικά γεγονότα, όπως το Πάσχα στο Σίδνεϊ.

“Είναι μέρος της σαρία; Επιτρέπεται να διασκεδάζουμε σε γιορτές που βασίζονται σε μη μουσουλμανικά γεγονότα;”

“Εάν θέλετε απλώς να διασκεδάσετε, κάντε το, αλλά εγώ δεν πιστεύω σε όλες αυτές τις ανοησίες, αυτό είναι μεγάλη αμαρτία.”

Sheikh Feiz Muhammad (pictured), a senior leader of the ASWJ in Australia, has previously told Muslims it was sinful to observe non-Muslim events, such as the Easter Show in Sydney

Στο βίντεο, που δημιουργήθηκε τον Δεκέμβριο του 2016, ο Muhammad είπε στους μουσουλμάνους ότι η γιορτή των Χριστουγέννων είναι έργο του διαβόλου.

Ο Nassim Abdi καταδικάστηκε από τους υπουργούς της Νέας Νότιας Ουαλίας, Mark Speakman και Pru Goward, το Σεπτέμβριο επειδή δήλωσε ότι οι γυναίκες σύζυγοι είχαν καθήκον να παρέχουν σεξ στους άντρες τους.

Επίσης, είχε προηγουμένως αναφέρει ότι ήταν αμαρτωλό για τις γυναίκες να δείχνουν τα αυτιά τους στο κοινό και για τους μουσουλμάνους να αφήνουν τα παιδιά τους να ακούν μουσική στο αυτοκίνητο ή να τους επιτρέπουν να χορεύουν μέσα σε αυτό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Written Από Κώστας Σαμαράς

Παθιασμένος αναλυτής αφοσιωμένος κοινωνικός συνθέτης μέσων μαζικής ενημέρωσης. Από μικρός τα έγραφε στα ίντερνετς. Εδώ θα τον δεις να μιλάει για όλα όσα αγαπάει: Lifestyle, Lifehacks Και με πολύ πίκρα για πολιτική. Χωρίς πλάκα!

#TheVoicegr νικητής: Ποια η μεγάλη νικήτρια, Σάκης-Μαραβέγιας. Μεγάλη αδικία [video]

Μάνα έκαψε με βραστό νερό τα γενnητικά όργανα του γιου της και τα έδεσε με λάστιχο