in

«Παγκόσμια Ομοσπονδία»: Νεοταξίτικα «μαντάτα» για όλη την ανθρωπότητα από την Ινδία – To el.gr μεταδίδει (ΦΩΤΟ)

Τρομοκρατικά χτυπήματα, φόβος, εγκληματικότητα, σκόπιμες πολιτικές λιτότητας από αριστερόστροφους διεθνιστές!

Έχουν μετατρέψει τον κόσμο σε φοβισμένη μάζα που απλά θέλει να κινείται χωρίς φόβο και να έχει, σχεδόν άκοπα, τα προς το ζην.

του Κίμωνα Χαραλάμπους

Όλα αυτά ενδέχεται να τα προσφέρει μία παγκόσμια κυβέρνηση, η οποία, ωστόσο, θα αντικαταστήσει τα σημερινά «δημοκρατικά» πολιτεύματα, όπως τα ξέρουμε, χάριν της τάξεως και της ασφάλειας. Δεν είμαστε προφήτες, έτσι συμβαίνει συνήθως.


Απλά επειδή ζούμε σε εποχές παγκοσμιοποίησης, αυτό ενδέχεται να συμβεί παγκόσμια.

Ο καθηγητής Glenn T. Martin, πρόεδρος του Παγκόσμιου Οργανισμού Συντάγματος και Κοινοβουλίου (WCPA), θεωρεί, σύμφωνα με ινδικά μέσα ενημέρωσης, πως το σύστημα  των «κυρίαρχων κρατών» είναι απαρχαιωμένο και πρέπει να αντικατασταθεί από μία «Νέα Τάξη Πραγμάτων».

Ο Martin ασκεί πιέσεις, προκειμένου να επικυρωθεί το «Σύνταγμά της Γης», όπως αποκαλείται, προκειμένου να προστατευτεί ο πλανήτης, να επέλθει δήθεν παγκόσμια ειρήνη κτλ.

Όπως υπογραμμίζεται, το «Σύνταγμα της Γης» είχε γραφτεί μέσα σε 23 χρόνια από το 1968 μέχρι το 1991, από διάφορες προσωπικότητες διαφορετικών εθνικοτήτων.

Στόχος του είναι να ενώσει όλα τα έθνη σε μία «Παγκόσμια Ομοσπονδία».

«Αν και αυτή στιγμή κανένα κράτος δεν βρίσκεται επίσημα σε αυτή. Αυτή είναι η καλύτερη επιλογή για το μέλλον»,αναφέρει ο Martin.

«Το σύστημα των κυρίαρχων στρατικοποιημένων κρατών που έχουμε τώρα στον πλανήτη είναι προϊόν παλιάς ιδεολογικής δομής, η οποία κρατά από τον 17ο αιώνα.

Δεν υπάρχει νόμος πάνω από τα έθνη που να είναι εφαρμόσιμος και ως εκ τούτου κάθε έθνος έχει την ανάγκη να υπερασπίζεται στρατιωτικά τα συμφέροντά του. Αυτό ήταν καλό τον 17ο αιώνα που πολεμούσαν με σπαθιά. Σήμερα όμως έχουμε πυρηνικά όπλα και βαλλιστικούς πυραύλους και αυτό είναι καταστροφικό για τον πλανήτη. Το παγκόσμιο σύστημα που έχουμε τώρα είναι απαρχαιωμένο» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Martin, ο οποίος βρέθηκε στο «Κεφάλαιο για μία Παγκόσμια Κοινοβουλευτική Σύνοδο» που διοργανώθηκε από το Jindal Global University στην Ινδία.

Το WCPA αποτελεί ακόμα έναν Οργανισμό που πιέζει να εγκαθιδρυθεί «παγκόσμια κυβέρνηση», η οποία θα ενώσει όλες αυτές τις φωνές που την στηρίζουν.

 Γενικά αυτό που ισχύει είναι πως με τις κατάλληλες αλλαγές συνόρων που δρομολογούνται και στην Ελλάδα, στόχος είναι να εγκαθιδρυθεί παγκόσμιο Κράτος, με κατάργηση των εθνών-κρατών και νέο σύστημα διακυβέρνησης, έτσι ώστε να μην υπάρχει πλέον αντίπαλος να απειελί την «παγκόσμια ειρήνη» της Νέας Τάξης (ΝΑΤΟ, ΟΗΕ, Βαθύ Κράτος ΗΠΑ, Ευρωπαϊκή Ένωση, διεθνισμός).

Τα όπλα θα ανήκουν μόνο στην εξουσία!

Ωστόσο, υπάρχει το αντίβαρο που λέγεται «Εθνική Δεξιά» (Πούτιν, Τραμπ) και ανά πάσα στιγμή μπορεί να οδηγήσει τον πλανήτη σε παγκόσμιο πόλεμο, ανατρέποντας τα πολιτικά σχέδια που διαβάσαμε παραπάνω.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Written Από Κώστας Σαμαράς

Παθιασμένος αναλυτής αφοσιωμένος κοινωνικός συνθέτης μέσων μαζικής ενημέρωσης. Από μικρός τα έγραφε στα ίντερνετς. Εδώ θα τον δεις να μιλάει για όλα όσα αγαπάει: Lifestyle, Lifehacks Και με πολύ πίκρα για πολιτική. Χωρίς πλάκα!

Δεν έχουν τον Θεό τους: ΒΙΝΤΕΟ και από την επίθεση στην Μητρόπολη Θεσσαλονίκης

Τα θέλουν όλα: Αυτοματοποιημένες κατασχέσεις έρχονται το 2019 για 4,2 εκατ. οφειλέτες