Εκείνη, λαμπερή μέσα στο αέρινο Ralph Lauren φόρεμά της, αξίας 2.500 δολαρίων. Εκείνοι μέσα στα αίματα από τα ισραηλινά πυρά στη Γάζα. Η Ιβάνκα Τραμπ δεν βρήκε ούτε μια λέξη για όσα γίνονταν μερικά χιλιόμετρα μακριά από το κτίριο όπου από χθες (14.05.2018) στεγάζει την πρεσβεία των ΗΠΑ στην Ιερουσαλήμ.
Πολλοί είπαν πως με την απόφασή του να μετακομίσει την πρεσβεία των ΗΠΑ στην Ιερουσαλήμ, ο Ντόναλντ Τραμπ, έβαψε τα χέρια του με το αίμα Παλαιστινίων. Ειδικά εκείνων που σκοτώθηκαν στις συγκρούσεις στη Γάζα την ώρα των λαμπερών εγκαινίων. Στην τελετή όπου βρέθηκε η κόρη του, Ιβάνκα Τραμπ. Που έδειχνε (και μάλλον έτσι ήταν) να μην ενδιαφέρεται για το τι συνέβαινε γύρω της.

Από την πρώτη στιγμή έκανε την εμφάνισή της στο twitter μια συγκλονιστική φωτογραφία. Μια φωτογραφία που αποτυπώνει ακριβώς όλα έγιναν τη Δευτέρα στη Γάζα. Μια φωτογραφία τόσο photoshop-αρισμένη και τόσο αληθινή.


Το ματωμένο φόρεμα της Ιβάνκα Τραμπ
Μια φωτογραφία από τη στιγμή, που χαμογελαστή και χαρούμενη, η κόρη του Ντόναλντ Τραμπ ρίχνει την κουρτίνα και αποκαλύπτεται η επιγραφή στην πρεσβεία των ΗΠΑ στην Ιερουσαλήμ. Πως θεμελιώθηκε επί προεδρίας του πατέρα της.

Φωτογραφία Reuters
Η φωτογραφία αυτή διανεμήθηκε παντού από τα διεθνή πρακτορεία. Και δεν άργησε να «πειραχτεί». Στο μπεζ αέρινο φόρεμα της Ιβάνκα, το αίμα εκείνων που σκοτώθηκαν από τα ισραηλινά πυρά στη Γάζα. Στη θέση της επιγραφής, φωτογραφία θυμάτων. Η Ιβάνκα παραμένει χαμογελαστή. Και δείχνει, με το ίδιο χαμόγελο, τα θύματα.

Ian56@Ian56789

Ivanka had to change clothes before the flight home from Jerusalem, after Natanyahu’s massacre of unarmed Palestinians, protesting the US Embassy move.
She has blood on her hands.

#TheResistance@eqracer

.@realDonaldTrump @Netanyahu @IDFSpokesperson @IvankaTrump @jaredkuschner @stevenmnuchin1 Let them Eat Cake!!

Δεν είναι η μοναδική «πειραγμένη» φωτογραφία που κατακεραυνώνει την κόρη του Ντόναλντ Τραμπ. Υπάρχουν δυο ακόμα. Η μια δείχνει εκείνη κι όσους είναι μαζί της στα εγκαίνια ως ζόμπι που διψούν για αίμα. Και μια δεύτερη τοποθετεί εκείνη, τον σύζυγό της, τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου και τη σύζυγό του (σ.σ. που έβγαλαν selfie μπροστά από την είσοδο της πρεσβείας) στη Λωρίδα της Γάζας. Εκεί όπου οι Ισραηλινοί στρατιώτες σκότωσαν σχεδόν 60 Παλαιστίνιους, ανάμεσά τους οκτώ παιδιά, το μικρότερο μόλις 8 μηνών.

Scott Dworkin

@funder

.@IvankaTrump-You shared some pictures of you at what looked to be a Trump property opening in Jerusalem.

Here are some pics from Gaza. Everyone please share them with Ivanka, who doesn’t care about innocent people being murdered due to her administration’s actions. pic.twitter.com/ZPdbPBUjPz

JCWEAVER@STARBASE53

@IvankaTrump while you and numnuts smile, people got hurt, and you never gave a damn. Your family name is a disgrace. US was warned not to move the embassy, @realDonaldTrump didn’t care. Middle East worse, but your gilded pockets lined w/blood$$$ MATTERS more. pic.twitter.com/jsofqrwd9g

Προβολή εικόνας στο Twitter

Ιβάνκα ο… βρυκόλακας
Δεν ήταν όμως μόνο οι χρήστες του twitter που έβαλαν στο στόχαστρό τους την Ιβάνκα Τραμπ. Η εφημερίδα Daily News κυκλοφόρησε με ένα πολύ σκληρό πρωτοσέλιδο για την κόρη του Αμερικανού προέδρου. Κι εδώ «πρωταγωνιστεί» η ίδια φωτογραφία από τα εγκαίνια της πρεσβείας. Το θέμα είναι ο τίτλος.

«Daddy’s little ghoul» γράφει η εφημερίδα και αποκαλεί την Ιβάνκα Τραμπ κάτι ανάμεσα σε βρυκόλακα και λάμια. «55 σφαγιάστηκαν στη Γάζα, αλλά η Ιβάνκα μέσα στα χαμόγελα στα εγκαίνια της πρεσβείας στην Ιερουσαλήμ» σχολιάζει η Daily News.