Στη γύρα φαίνεται πως βγήκε ο Πάνος Ζάρλας, μετά τον χωρισμό του την Στέλλα Μιζεράκη και την επιστροφή της, στον πρώην της.

Δεν ξέρουμε αν το έχει ενοχλήσει ο αποχωρισμός του από την Στέλλα, καθώς και τα πραγματικά του συναισθήματα, ωστόσο ένα είναι το σίγουρο. Ότι ο εγωισμός του έχει πληγωθεί βλέποντας την «επιστροφή».

Όμως σε καμία περίπτωση, δεν τα έβαψε «μαύρα». Ο ίδιος το βράδυ της Παρασκευής «έσκασε μύτη», παρέα με τον Πάνο Καλίδη, στο μαγαζί που εμφανίζεται ο Διονύσης Σχοινάς και «έπαιξε μπαλίτσα». Ο ίδιος για πάρα πολύ ώρα μιλούσε με μελαχρινή γυναίκα, ενώ ήταν φανερό πως οι δυο του είχαν μεγάλη άνεση. Μάλιστα, σε κάποια στιγμή, ο Πάνος της χάιδεψε τρυφερά το μάγουλο.

Συμβαίνει κάτι ερωτικό μεταξύ τους ή κάτι άλλο; Μήπως αυτή είναι η αιτία για το χθεσινό ξέσπασμά του στο Instagram για τις φήμες επανασύνδεσης με την Μιζεράκη;

Διαβάστε παρακάτω:

«Θα ήθελα να σας ενημερώσω πως δεν γίνεται σε ότι ανεβάζω να μου στέλνετε για τη Στέλλα. Δεν τα ανεβάζω για εκείνη. Δουλεύω σε νυχτερινά κέντρα στα οποία υπάρχει μουσική. Οι Έλληνες σαν καψούρηδες μόνιμα τραγουδάμε και χορεύουμε στα ερωτικά τραγούδια. Συνεπώς εκείνη την ώρα ανεβαίνουν τα βίντεο που ο κόσμος διασκεδάζει. Έχουμε χωρίσει και έχουμε προχωρήσει. Μην στέλνετε μηνύματα για επανασύνδεση. Δεν υπάρχει λόγος. Σας ευχαριστώ.»

Για να δούμε… Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες

loading...