in

Πιπερόπιτα χωρίς φύλλο

Υλικά

4 άτομα

  1. 200 γρ. γιαούρτι πλήρες λιπαρών χωρίς την πέτσα
  2. 200 γρ. τυρί φέτα
  3. 200 ml σπορέλαιο (ηλιέλαιο ή καλαμποκέλαιο)
  4. 3 αυγά
  5. 2 ποτήρια του νερού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  6. 1 γεμάτο κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
  7. 2 κόκκινες πιπεριές κομμένες σε μπαστουνάκια
  8. 2 πράσινες πιπεριές κομμένες σε μπαστουνάκια
  9. λίγο αλάτι
  10. προαιρετικά λίγη ρίγανη

Βήματα

58 Minutes


  1. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά, ρίχνουμε το σπορέλαιο, το γιαούρτι και τα ανακατεύουμε καλά.

  2. Προσθέτουμε το αλεύρι με το μπέικιν, τις πιπεριές κομμένες σε μπαστουνάκια, τη φέτα και ανακατεύουμε.

  3. Αν η ζύμη γίνει σφιχτή, προσθέτουμε ένα φλιτζανάκι του καφέ νερό.

  4. Ψήνουμε στους 160 βαθμούς Κελσίου στον αέρα ή στους 180 στις αντιστάσεις για 45-50 λεπτά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Written Από Κώστας Σαμαράς

Παθιασμένος αναλυτής αφοσιωμένος κοινωνικός συνθέτης μέσων μαζικής ενημέρωσης. Από μικρός τα έγραφε στα ίντερνετς. Εδώ θα τον δεις να μιλάει για όλα όσα αγαπάει: Lifestyle, Lifehacks Και με πολύ πίκρα για πολιτική. Χωρίς πλάκα!

Κορμός κάστανο ψυγείου

Αφράτο μπράουνις με 3 υλικά