Πάντως δεν υπάρχει κομμάτι που να μην έχει υλικά πάνω κάτω , που και την επομένη θα είναι ζουμερή και μαλάκια ακόμη και κρύα…
Σάλτσα
2 κουτ σούπας λάδι
1 κουτ πελτέ
λίγο γλυκάνισο
3 κουτ σούπας τριμμ ντομάτα
1 κουτ κοφτό γλυκού ζάχαρη
αλάτι ,πιπέρι .κανέλα , ρίγανη , δυόσμο
Βάζουμε τ ο λάδι σε μπρίκι μεγάλο ..τον πελτέ την ντομάτα και μετά όλα τα άλλα να βράσουν 5 λεπτά αφήνουμε λίγο να κρυώσει .
![](https://i0.wp.com/1.bp.blogspot.com/-5-OKgLiXGCY/WfL1JRfv-tI/AAAAAAAArAk/ZDEuxmTv8Pc0QGgTeaqaaN2CoLI-1rdRwCLcBGAs/s400/22811473_10212257933021635_454539670_n.jpg?resize=300%2C400&ssl=1)
Για την ζύμη
400 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
200 γρ νερό χλιαρό
30 γρ ζάχαρη
15 γρ αλάτι
30 γρ γάλα
10 γρ ηλιέλαιο
1 ξηρή μάγια η 25 γρ νωπή μάγια
![](https://i0.wp.com/2.bp.blogspot.com/-S1AkiTNlgpc/WfL1JLSqfKI/AAAAAAAArAg/mREmJ7sjRfwuOOzzPh4Nft06C1tIk_CUACLcBGAs/s400/22811329_10212257959902307_1498470417_n.jpg?resize=400%2C300&ssl=1)
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ βάζουμε το νερό την μάγια το γάλα την μαργαρίνη το λάδι την ζάχαρη και το 1/3 του αλευρού.
Ανακατεύουμε και αφήνουμε 15-20 λεπτά να κάνει φυσαλίδες.
Προσθέτουμε το αλεύρι όλο και το αλάτι.
![](https://i0.wp.com/4.bp.blogspot.com/-_Mhjy2EW6XY/WfL1HmzdT4I/AAAAAAAArAM/3aIBjz2d6rgPCK7lMoDkjsnqrn30UeW6ACLcBGAs/s400/22752502_10212257958902282_741752475_n.jpg?resize=300%2C400&ssl=1)
![](https://i0.wp.com/3.bp.blogspot.com/-m_50CWUoOoQ/WfL1HlEw1mI/AAAAAAAArAQ/im0CUaV-_qQVmW7uUZ8rCuOSbIqVBlRkACLcBGAs/s400/22752056_10212257953102137_812264228_n.jpg?resize=300%2C400&ssl=1)
Ζυμώνουμε καλά και αφήνουμε 30 λεπτά να ξεκουραστεί και ανοίγουμε πάνω στον καλά αλευρωμένο πάγκο της κουζίνας μας ένα παραλληλόγραμμο φύλλο πάχους 3 χιλιοστά περίπου.
Βάζουμε την σάλτσα και ότι άλλα υλικά θέλουμε -εγώ έβαλα κομμένα σε μικρά κομμάτια ζαμπόν,μπέικον , πιπεριά σε ροδέλες , μανιτάρια και τυρί γκούντα.
![](https://i0.wp.com/4.bp.blogspot.com/-n5nHSzr6adQ/WfL1HWmaLVI/AAAAAAAArAI/QXoPFEQvDvoI3aMlMjJTZRoT2rW3EfLegCLcBGAs/s400/22752169_10212257642694377_1683820535_n.jpg?resize=300%2C400&ssl=1)
![](https://i0.wp.com/4.bp.blogspot.com/-yp-G_deDqHs/WfL1IUX5pWI/AAAAAAAArAY/NlLzI15pNvsg9YcMVrgQ3wu_501QXxTOgCLcBGAs/s400/22773387_10212257953502147_1413339507_n.jpg?resize=300%2C400&ssl=1)
Εκοψα σε κομμάτια τετράγωνα και με μία αλευρωμένη σπάτουλα τα μετέφερα στην φόρμα το ένα πάνω στο άλλο όπως την είχα στηρίξει όρθια.
Αφίσα 30 λεπτά να πάρει η ζύμη και την έψησα σκεπασμένη στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά και 10 λεπτά ξεσκέπαστη .Φανταστική !!!