in

Ποιοι θέλουν να πάρει φέτος ο Α.Τσίπρας το βραβείο Νόμπελ; – Ένα ενδιαφέρον ρεπορτάζ που πρέπει να διαβάσετε (ΦΩΤΟ)

Ï Ðñùèõðïõñãüò ÁëÝîçò Ôóßðñáò åðéóêåöèçêå ôï Õðïõñãåßï Ðñïóôáóßáò ôïõ Ðïëßôç ìå óêïðü íá áíáêïéíþóåé ôï íÝï ó÷Ýäéï ãéá ôçí ÐïëéôéêÞ Ðñïóôáóßá. ÐÝìðôç 9/8/2018. (Eurokinissi/ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ ÃÉÙÑÃÏÓ)
Η κάτοχος του Βραβείου Νομπέλ Ειρήνης 2015, η Τυνήσια Wided Bouchamaoui (Κουαρτέτο Εθνικού Διαλόγου της Τυνησίας),

προωθεί την πρωτοβουλία να είναι οι πρωθυπουργοί της Ελλάδας και των Σκοπίων, Αλέξης Τσίπρας και Ζόραν Ζάεφ, υποψήφιοι για το επόμενο Βραβείο Νομπέλ Ειρήνης.

Ωστόσο, λίγο δύσκολο να το αποφάσισε αυτό από μόνη της. Διαβάστε παρακάτω και θα καταλάβετε!


Τα συγκεκριμένα Νόμπελ τα λαμβάνουν εκλεκτές προσωπικότητες του αριστερόστροφου διεθνισμού και γενικά εκείνοι, οι οποίοι μετουσιώνουν σε πράξη τις διάφορες θεωρίες τους.

Άλλωστε, τουλάχιστον στην Ελλάδα, όσοι είναι αριστεροί το υπερτονίζουν περήφανα, ανάμεσα σε εκείνους και ο πρωθυπουργός μας.

Είναι δε, η δεύτερη φορά που οι κ.κ. Τσίπρας και Ζάεφ προτείνονται για βραβείο Νομπέλ (η πρώτη ήταν το 2018) λόγω της περίφημης συμφωνίας των Πρεσπών που υπέγραψαν, η οποία αναγνωρίζει «μακεδονική» γλώσσα και εθνότητα, ανοίγοντας τον «ασκό του Αιόλου» για δημιουργία «μακεδονικού κράτους», διακαή πόθο των αριστερών διεθνιστών στα Βαλκάνια.

Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε πως οι λεγόμενοι μεγάλο-αριστεροί δεν είναι «βασανισμένοι με λουλούδια στα χέρια», αλλά ισχυροί ολιγάρχες, συγκεντρωτιστές του πλούτου, όπως συνέβαινε στην Ρωσία, πριν αναλάβει ο Πούτιν.

Το θέμα «Νόμπελ» λοιπόν επανέρχεται και πολλοί αναρωτιούνται ποιος είναι αυτός ή αυτή που επιμένει να πάρει ο Τσίπρας Νομπέλ.

Η τυνήσια κάτοχος Νομπέλ του 2015;

Όπως διαβάζουμε λοιπόν στον Βηματοδότη ο οικονομικός κολοσσός Ρότσιλντ, ενδιαφέρεται έντονα για την προώθηση της υποψηφιότητας του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.

Δεν είναι εξάλλου κρυφό πως για τις υπηρεσίες της Ρότσιλντ το Ελληνικό Δημόσιο θα καταβάλει (τουλάχιστον) πάνω από 3,5 εκατ. ευρώ!

Η Ρότσιλντ προωθεί την κυβερνητική πολιτική σε διάφορα φόρα αλλά και τις συναντήσεις του Πρωθυπουργού με ευρωπαίους και αμερικανούς ηγέτες.

Σε ερώτηση που είχε θέσει πέρυσι το CNN Greece στην εταιρεία επενδύσεων Rothschild & Co, επιβεβαιώνεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας είχε πραγματοποιήσεισυνάντηση με την συγκεκριμένη εταιρεία:

«Η Rothschild & Co επιβεβαιώνει πως ο Έλληνας Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είχε συνάντηση μαζί της στο Παρίσι στις 30 Ιανουαρίου. Η Rothschild & Co δεν θα κάνει κανένα άλλο σχόλιο για το θέμα αυτό.»

Ο «Βηματοδότης» δίνει στην δημοσιότητα ένα όνομα, μαζί με φωτογραφία (βλ. κάτω), και εμείς απλά το παραθέτουμε: Anne-Lauren Kiechel.

«Είναι η εκπρόσωπος της Ρότσιλντ στην Ελλάδα (με ιδιαίτερη πρόσβαση στο Μαξίμου), η ζωντανή απόδειξη του ρητού της οικογενείας Ρότσιλντ ‘το χρήμα δεν δημιουργεί μόνο πλούσιους, δημιουργεί την Ιστορία’», γράφει ο Βηματοδότης.

Αρκεί να βρει τους κατάλληλους ανθρώπους, συμπληρώνουμε εμείς.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Written Από Κώστας Σάμαρας

Παθιασμένος αναλυτής αφοσιωμένος κοινωνικός συνθέτης μέσων μαζικής ενημέρωσης. Από μικρός τα έγραφε στα ίντερνετς. Εδώ θα τον δεις να μιλάει για όλα όσα αγαπάει: Lifestyle, Lifehacks Και με πολύ πίκρα για πολιτική. Χωρίς πλάκα!

Ο Τραμπ ήδη οραματίζεται το τείχος στα σύνορα με το Μεξικό: «Θα είναι όμορφο και καλλιτεχνικό»

Η Εύη Ιωαννίδου έχει παίξει σε διαφημιστικό spot και πάμε στοίχημα πως δεν την είχες παρατηρήσει