in ,

Πολάκης: «Τον κορωνοϊό τον μετέδωσαν πλούσιοι και χριστιανοί»

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης, από το βήμα της Βουλής επέκρινε την κυβέρνηση για το σχεδιασμό συνεργασίας δημόσιου και ιδιωτικού τομέα στην υγεία.

«Δεν ακούμε τίποτα τις τελευταίες ημέρες για τον ιδιωτικό τομέα και τα ΣΔΙΤ που θα μας σώζανε. Όταν πέφτουν τα αγγούρια, όταν σφίγγουν τα γάλατα, τότε τον δημόσιο τομέα θέλουμε. Και έτσι είναι. Γιατί η προστασία της υγείας των πολιτών είναι υποχρέωση του κράτους και έτσι πρέπει να είναι», είπε ο Παύλος Πολάκης. «Για φέρτε κάνα ΣΔΙΤ τώρα» συνέχισε, φέρτε εκπροσώπους του ιδιωτικού τομέα «να βγάλει πλάνο για το σύστημα» και «μην ξεχάσετε, όταν περάσει αυτή η μπόρα, τότε να μας τους ξαναφέρετε για σωτήρες» και τόνισε: «Το δημόσιο σύστημα υγείας είναι που θα προφυλάξει και θα θωρακίσει τη χώρα και θα δώσει τη μάχη με τον κορωνοϊό και γι’ αυτό θέλει στήριξη».


Ο Παύλος Πολάκης τόνισε ότι είναι πρώτιστο καθήκον η μείωση της διασποράς της νόσου και υποστηρίξε ότι ο συγκεκριμένος ιός σε αντίθεση με ότι πίστευαν οι ακροδεξιοί δεν ξεκίνησε από τους πρόσφυγες και τους μετανάστες, αλλά από τους πλούσιους και τους χριστιανούς. “Είδα ότι κόλλησε και ο Μαρινάκης” είπε και συνέχισε: “Το λέω αυτό διότι κάποιοι φρόντισαν να ποτίσουν το δέντρο της ακροδεξιάς”.

Δεν παρέλειψε παράλληλα να επιτεθεί εκ νέου στην Εκκλησία αναφορικά με τη στάση που κρατά απέναντι στο μυστήριο της Θείας Κοινωνίας.

“Τέτοιο σκοταδισμό από την Ιερά Σύνοδο δεν την περίμενα. Υπάρχουν πάντα οι χριστιανοταλιμπάν της ακροδεξιάς, αλλά είναι η απόφαση της Ιεράς Συνόδου την ώρα που άλλα Θρησκευτικά δόγματα σταματούν τη Θεία Κοινωνία, που επιμένει. Που πάμε τώρα; Επιστρέφουμε στο “η γη γυρίζει” του Γαλιλαίου;” διερωτήθηκε.
Ζήτησε εκ νέου επίσημη απάντηση του υπουργείου Υγείας ενώ άφησε αιχμές και κατά της λοιμωξιλόγου Ελένης Γιαμαρέλλου που πήρε θέση υπέρ της Θείας Μετάληψης. “Ντρέπομαι για αυτήν. Ξέρει γράμματα, αν και κρατούσε το φανάρι με τα εμβόλια του Δημήτρη Αβραμόπουλου” δήλωσε με νόημα.

Ο Παύλος Πολάκης ζήτησε επίσης να υπάρξει δωρεάν μετάδοση μηνυμάτων ενημέρωσης του κοινού, να πυκνώσουν τα δρομολόγια των ΜΜΜ ώστε να μην έχουμε μεγάλη πυκνότητα επιβατών, την ματαίωση μεγάλων συναθροίσεων, την ετοιμασία νοσοκομείων, αλλά και τη διαμόρφωση ειδικών χώρων μέσα σ αυτά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Written Από Κώστας Σάμαρας

Παθιασμένος αναλυτής αφοσιωμένος κοινωνικός συνθέτης μέσων μαζικής ενημέρωσης. Από μικρός τα έγραφε στα ίντερνετς. Εδώ θα τον δεις να μιλάει για όλα όσα αγαπάει: Lifestyle, Lifehacks Και με πολύ πίκρα για πολιτική. Χωρίς πλάκα!

Κορωνοϊός: Κλείνουν για 14 μέρες παιδικοί σταθμοί, σχολεία και πανεπιστήμια σε όλη τη χώρα

Νέα ιστοσελίδα γνωριμιών φτιάχτηκε για άντρες με μικρό πeos