in

Πώς να φτιάξετε ζουμερά κεφτεδάκια με ούζο και δυόσμο!


Υλικά:

500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο

1 μεγάλο κρεμμύδι


4 κουταλιές σούπας ξηρό τριμμένο δυόσμο

1 σφηνάκι ούζο

Αλάτι/ Πιπέρι

1 μικρό ματσάκι μαϊντανό

1 αβγό

3/4 κούπας γαλέτα

Εκτέλεση:
Στο μούλτι χτυπήστε το κρεμμύδι με το ούζο.

Προσθέστε το μίγμα στον κιμά μαζί με όλα τα υλικά και ανακατέψτε καλά.

Αφήστε το στο ψυγείο για μισή ώρα σκεπασμένο με μια διαφάνεια για να δέσουν καλά τα υλικά.

Πλάστε τα κεφτεδάκια σε μικρές μπαλίτσες έχοντας πρώτα ακουμπήσει το χέρι σας σε λίγο αλεύρι.

Βάλτε ένα πιάτο με λίγο αλεύρι και συμπληρώνετε όσο πλάθετε. Αυτό θα κάνει τα κεφτεδάκια σας τραγανά απ’ έξω.

Ζεστάνετε μπόλικο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και τηγανίστε τα κεφτεδάκια μέχρι να πάρουν χρώμα.

Βάλτε τα πάνω σε λίγο χαρτί κουζίνας για να απορροφήσει το πολύ λάδι.

Πώς να φτιάξετε ζουμερά κεφτεδάκια με ούζο και δυόσμο!

Σερβίρετε με λεμονάκι… ειναι ο ιδανικός συνδυασμός!

Πώς να φτιάξετε ζουμερά κεφτεδάκια με ούζο και δυόσμο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Written Από Κώστας Σαμαράς

Παθιασμένος αναλυτής αφοσιωμένος κοινωνικός συνθέτης μέσων μαζικής ενημέρωσης. Από μικρός τα έγραφε στα ίντερνετς. Εδώ θα τον δεις να μιλάει για όλα όσα αγαπάει: Lifestyle, Lifehacks Και με πολύ πίκρα για πολιτική. Χωρίς πλάκα!

Μακαρονοσαλάτα με ντοματίνια και βασιλικό!

Παγωτό: 10 συμβουλές για να βγει …θεϊκό!