Power of Love Live Δείτε τώρα ζωντανά το Power of Love σε Live Streaming απο τάμπλετ , κινητό και σταθερό υπολογιστή σε απευθείας σύνδεση μέσω του skai live tv

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ Power of Love LIVE GREECE


http://www.skai.gr/player/tvlive

Power of Love, το νέο ανατρεπτικό show σχέσεων 
6 γυναίκες και 6 άντρες προσπαθούν να βρουν το κατάλληλο ταίρι. Σε ένα σπίτι φιλοξενούνται οι δυο ομάδες, σε ξεχωριστούς όμως χώρους. Μέσα από αυτές τις συναντήσεις με το αντίθετο φύλο, τα μέλη και των 2 ομάδων προσπαθούν να ξεχωρίσουν τον ιδανικό σύντροφο. Παρουσίαση: Μαρία Μπακοδήμου

Power of Love, το νέο ανατρεπτικό show που έρχεται στον ΣΚΑΪ
για να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα που μας απασχολούν.
6 γυναίκες και 6 άντρες προσπαθούν να βρουν το κατάλληλο ταίρι με το οποίο θα μπορούσαν να ζήσουν για πάντα μαζί.
Σε ένα σπίτι φιλοξενούνται οι δυο ομάδες, σε ξεχωριστούς όμως χώρους. Μέσα από αυτές τις συναντήσεις με το αντίθετο φύλο, τα μέλη και των 2 ομάδων προσπαθούν να ξεχωρίσουν τον ιδανικό σύντροφο από τον τρόπο που κινείται και συμπεριφέρεται. Μια από τις βασικές ανατροπές του παιχνιδιού έγκειται στο ότι οι παίκτες περνούν 8 ώρες στο πλατό για τα γυρίσματα και τις υπόλοιπες ώρες του 24ώρου επιστρέφουν στην καθημερινότητά τους. Μέσα από τη ψηφοφορία του κοινού θα αναδεικνύονται δημοφιλείς παίκτες της εβδομάδας ενώ τα άτομα που θα αποχωρούν θα προκύπτουν από τις ψήφους των παικτών.

Μαρία Μπακοδήμου, μετά την άκρως πετυχημένη παρουσία της στο ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ, επιστρέφει αυτή τη φορά καθημερινά στους δέκτες μας αναλαμβάνοντας την παρουσίαση του πιο πρωτοποριακού show. Ο ρόλος της σημαντικός και πρωταρχικός στο παιχνίδι. Η παρουσία της γίνεται αισθητή σε κάθε επεισόδιο αφού σχολιάζει με τους παίκτες την καθημερινότητά τους και τους συμβουλεύει για θέματα που αφορούν τις ανθρώπινες σχέσεις με το μοναδικό της τρόπο.

Ο ΣΚΑΙ – για άλλη μια φορά – πρωτοπορεί εντάσσοντας στο πρόγραμμα του ένα καθημερινό reality σχέσεων. Μια ακριβή παραγωγή ανάλογη της οποίας δεν έχουμε ξαναδεί σε off peak ζώνη της Ελληνικής Τηλεόρασης.

ΑΝΔΡΕΣ: Βιογραφικά συμμετεχόντων

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΝΔΡΕΑΝΟΣ

Καρκίνος στο ζώδιο. Κατάγεται από την Πάτρα από μια αγαπημένη οικογένεια. Ο Ανδρέας έχει δουλέψει ως τραγουδιστής. Προτέρημά του η ειλικρίνεια ενώ στα ελαττώματά του συγκαταλέγει την τελειομανία. Δεν του αρέσει να λέει ψέματα. Σε μια γυναίκα κοιτάει το χαμόγελο και τα μάτια της ενώ τον γοητεύει πολύ όταν μια γυναίκα τον φλερτάρει πρώτη. Αιτία χωρισμού σε μια σχέση θεωρεί τη ζήλια.

ΔΩΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΔΗΣ

Ταύρος στο ζώδιο. Κατάγεται από την Κύπρο. Ο Δώρος έχει σπουδάσει βιβλιοθηκονομία στην Κέρκυρα, κομμωτική στη Γαλλία και έχει παίξει ως ηθοποιός σε σίριαλ. Στα χόμπι του είναι η γυμναστική και οι πολεμικές τέχνες. Στα προτερήματά του είναι η ειλικρίνεια και στα ελαττώματα ότι είναι ευέξαπτος. Πιστεύει στον έρωτα με την πρώτη ματιά και όταν βρίσκεται σε σχέση είναι δοτικός, ρομαντικός αλλά μπορεί να γίνει και αναίσθητος. Αιτία χωρισμού για εκείνον ο εγωισμός ενώ την απιστία την συγχωρεί όταν υπάρχει μετάνοια.

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Λέων στο ζώδιο. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ο Παναγιώτης έχει σπουδάσει Τεχνικός Δικτύου και Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές. Πιστεύει στον έρωτα από την πρώτη ματιά. Του αρέσουν πολύ οι αθλητικές δραστηριότητες και θα τον ευχαριστούσε ιδιαίτερα αν η σύντροφός τους ήταν αθλητικός τύπος. Στα προτερήματά του είναι η αισιοδοξία του ενώ στα μειονεκτήματά του η μεγάλη του υπομονή. Του αρέσει όταν η γυναίκα κάνει το πρώτο βήμα για να τον φλερτάρει, θεωρεί όμως ότι και ο ίδιος είναι άντρας κυνηγός.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΑΝΟΥΡΑΚΗΣ

Ιχθύς στο ζώδιο. Κατάγεται από την Κέρκυρα. Ο Κωνσταντίνος έχει σπουδάσει ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Του αρέσουν τα extreme σπορ, πτώση με αλεξίπτωτο, bungeejumping. ιστεύει στον κεραυνοβόλο έρωτα, είναι αθεράπευτα ζηλιάρης και μέσα σε μια σχέση θεωρεί ότι είναι ρομαντικός αλλά και κτητικός. Το πρώτο πράγμα που κοιτάει σε μια γυναίκα είναι το βλέμμα. Αιτία χωρισμού θεωρεί την έλλειψη επικοινωνίας και την απιστία.

ΝΙΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΑΝΤΩΝΑΚΗΣ

Σκορπιός στο ζώδιο. Κατάγεται από την Κρήτη. Εργάζεται σε νυχτερινό μαγαζί της παραλίας ως τεχνικός φωτισμού. Από το χόμπι του αρέσει το θαλάσσιο flyboard και αν η σύντροφός του τον ακολουθούσε σε αυτή την αθλητική δραστηριότητα, θα την ερωτευόταν περισσότερο. Πιστεύει στον κεραυνοβόλο έρωτα για αυτό και είναι ρομαντικός αλλά και εγωιστής. Στα προτερήματά του συγκαταλέγει τη διακριτικότητά του ενώ θεωρεί σαν ελάττωμά του το ότι είναι απρόβλεπτος.

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΕΛ

Σκορπιός στο ζώδιο. Κατάγεται από το Ιράκ και δουλεύει σαν μπάρμαν. Παράλληλα σπουδάζει αθλητικό μάνατζμεντ στο πανεπιστήμιο της Πελοποννήσου. Θέλει να είναι πρότυπο για τους άλλους και στα προτερήματά του πιστεύει ότι είναι δίκαιος και καλός άνθρωπος. Το πρώτο πράγμα που κοιτάει σε μια γυναίκα είναι το πρόσωπό της. Αιτία χωρισμού σε μια σχέση είναι η καταπάτηση της ελευθερίας.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Βιογραφικά συμμετεχόντων

ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ ΠΑΣΚΟΥΑΛΙΝΙ

Ταύρος στο ζώδιο. Κατάγεται από την Ιταλία και πιο συγκεκριμένα από τη Ρώμη. Εξασκεί το επάγγελμα της μακιγιέζ σε μεγάλη εταιρία καλλυντικών. Η Κλαούντια είναι χαμογελαστή και αυτό είναι και το προτέρημά της. Αντίθετα η ξεροκεφαλιά της – όπως λέει και η ίδια – είναι το μειονέκτημά της. Θεωρεί ότι ο κεραυνοβόλος έρωτας υπάρχει αλλά διαρκεί για πολύ λίγο. Δεν της αρέσει να περνάει 24ωρες το 24ωρο με τον σύντροφό της. Θέλει να κάνει πράγματα και μόνη της, γιατί έτσι τονώνεται το ενδιαφέρον σε μια σχέση.

ΓΚΑΜΠΡΙΕΛΑ ΤΣΟΛΑΚΟΒΑ

Ζυγός στο ζώδιο. Κατάγεται από τη Βουλγαρία και στην Ελλάδα ήρθε 5 χρονών. Σπούδασε στη Σχολή Καλών Τεχνών και την κέρδισε η ζωγραφική και η διακόσμηση. Πιστεύει στον κεραυνοβόλο έρωτα αλλά θέλει να πράττει σε όλα με τη λογική. Και η λογική της λέει ότι ο κεραυνοβόλος έρωτας δεν κρατάει πολύ. Στα προτερήματά της είναι η ειλικρίνεια και στα ελαττώματά της ότι είναι ζηλιάρα και κτητική. Αιτία χωρισμού θεωρεί την καταπίεση και το ψέμα.

ΣΤΕΛΛΑ ΜΙΖΕΡΑΚΗ

Τοξοτίνα στο ζώδιο. Κατάγεται από το Ηράκλειο της Κρήτης. Στην Αθήνα ήρθε πριν δύο χρόνια για να πάρει μέρος σε διοργάνωση Καλλιστείων. Κέρδισε τον τίτλο της Μις Ελλάς. Η Στέλλα ασχολείται με το μόντελινγκ και εργάζεται ως γραμματέας σε ένα δικηγορικό γραφείο στην Αθήνα. Δεν πιστεύει στον κεραυνοβόλο έρωτα. Θέλει πρώτα να μιλήσει με τον άλλον, να τον καταλάβει και μετά να τον ερωτευτεί. Στα προτερήματα της είναι ότι είναι δυναμική, καλόκαρδη και με φιλότιμο. Στα μειονεκτήματά της είναι ότι είναι πεισματάρα και ανυπόμονη.

ΤΖΟΥΛΙΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ

Τοξοτίνα στο ζώδιο. Κατάγεται από το Ηράκλειο της Κρήτης. Στην Αθήνα ήρθε πριν δύο χρόνια για να πάρει μέρος σε διοργάνωση Καλλιστείων. Κέρδισε τον τίτλο της Μις Ελλάς. Η Στέλλα ασχολείται με το μόντελινγκ και εργάζεται ως γραμματέας σε ένα δικηγορικό γραφείο στην Αθήνα. Δεν πιστεύει στον κεραυνοβόλο έρωτα. Θέλει πρώτα να μιλήσει με τον άλλον, να τον καταλάβει και μετά να τον ερωτευτεί. Στα προτερήματα της είναι ότι είναι δυναμική, καλόκαρδη και με φιλότιμο. Στα μειονεκτήματά της είναι ότι είναι πεισματάρα και ανυπόμονη.

ΑΝΝΑ ΛΟΡΕΝΗ

Παρθένος στο ζώδιο. Κατάγεται από την Αλβανία και στην Ελλάδα ήρθε στην ηλικία των 10 ετών. Η Άννα είναι στυλίστρια Μόδας στο Ντουμπάι. Της αρέσουν πολύ τα ταξίδια, η μουσική, η μόδα και η γυμναστική. Χαρακτηρίζει τον εαυτό της δυναμική, δοτική και προστατευτική, ούσα σε μια σχέση. Στον έρωτα δεν αποκλείει τίποτα. Είναι ζηλιάρα αλλά δεν το δείχνει στον σύντροφό της. Δεν έχει παντρευτεί ποτέ αλλά έχει φτάσει πολύ κοντά στον γάμο. Αιτία χωρισμού είναι η έλλειψη σεβασμού.

ΑΘΗΝΑ ΧΡΥΣΑΝΤΙΔΟΥ

Ιχθύς στο ζώδιο. Η καταγωγή της είναι μισή Ελληνίδα και μισή Ρωσίδα. Η Αθηνά ήρθε στην Ελλάδα στην ηλικία των 6 ετών. Eίναι μοναχοπαίδι και είχε πάντα ό,τι ήθελε. Είναι ζηλιάρα και δεν της αρέσουν καθόλου τα ψέματα. Σε έναν άντρα κοιτάει επίμονα τα χείλη του. Βασική αιτία χωρισμού είναι η απιστία.