Σύνδρομο στέρησης έχει πάθει ο Πάνος από την Στέλλα. Ο παίκτης του Power of love έχει να δει την αγαπημένη του εδώ και μερικές ημέρες και φαίνεται ότι του λείπει πολύ.

Τα γυρίσματα του reality αγάπης έχουν σταματήσει λόγω Πάσχα και οι παίκτες έχουν επιστρέψει στην Ελλάδα για να περάσουν τις ημέρες αυτές μαζί με τις οικογένειες και τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Και για να αποτρέψει η παραγωγή τις συναντήσεις των αντρών και των γυναικών έχει φροντίσει να βγάζει τους παίκτες από το «σπίτι της αγάπης» κατά ομάδες και συγκεκριμένα σε αυτές τις ομάδες να μην υπάρχουν τα ζευγάρια που έχουν δημιουργηθεί στο παιχνίδι. Έτσι ο Πάνος και η Στέλλα έχουν να συναντηθούν εδώ και μία περίπου εβδομάδα και από ότι φαίνεται ο παίκτης δεν μπορεί λεπτό μακριά της.


Στα instastories του ανεβάζει φωτογραφίες με ηλιοβασιλέματα και σκέφτεται την Στέλλα του γράφοντας «Εύχομαι την επόμενη φορά που θα το βλέπω αυτό να σε έχω δίπλα μου Στέλλα Μιζεράκη». Ενώ λίγο αργότερα διασκέδαζε με φίλους του και όταν άκουσε το «Έτσι ξαφνικά» του Αντώνη Ρέμου μαντέψτε ποια είχε στο μυαλό του! Την ξανθιά Κρητικιά που του έχει πάρει τα μυαλά…


loading...