ΥΛΙΚΑ:
6 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου,
250 γραμμάρια.ζάχαρη,
250 γραμμάρια αλεύρι,
4 κουταλιές της σούπας σιμιγδάλι ,
1 κουταλάκι μπεικιν,
1 κουταλακι κανελα!
250 γραμμάρια καρύδια ψιλοκομμένα!
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη να αφρατεψουν και προσθέτουμε αλεύρι, σιμιγδάλι, μπέικιν! Οπότε στο τέλος απαλά τα καρύδια! Το τοποθετούμε σε ταψάκι 30cm βιυτυρωμένο και το ψήνουμε στους 190 βαθμούς αντιστάσεις για 25 λεπτά!!
Οπότε κάνουμε και ένα σιρόπι με 2 νεροπότηρα νερό,2 νεροπότηρα ζάχαρη και μισό χυμό λεμονιού! Βράσιμο πολύ καλό!!!!! Άρα σιροπιάζουμε ζεστό γλυκό κρύο σιρόπι!!!
Και φτιάχνουμε την σπέσιαλ κρέμα:
400 ml γάλα,
1 κουτάλια της σούπας ζάχαρη,
2 κουταλιές της σούπας κορν φλαουρ,
1 βανίλια,
1 κονσέρβα ζαχαρουχο γάλα,
1 κουτάκι μεταλικό μορφατ!!
Ζεσταίνουμε τα 300 ml γάλα! Στο υπόλοιπο γάλα διαλύουμε κορν φλαουρ, ζάχαρη και 1 βανίλια! Το προσθέτουμε το μείγμα αυτό στην κρέμα ανακατεύουμε μόλις πήξει κατεβάζουμε, οπότε κρυώνει και την βάζουμε στο ψυγείο!
Στην συνέχεια χτυπάμε για 7 λεπτά στο μίξερ το ζαχαρούχο με την μορφατ! Βγάζουμε την κρέμα από το ψυγείο και με απαλές κινήσεις προσθέτουμε το μείγμα (ζαχαρούχο, μορφατ)!
Οπότε κόβουμε κομμάτια,και ρίχνουμε μπόλικη κρέμα,,στο καθένα,καρυδάκι,και φυσικά κανέλα!!!