in

Σαλάτα του σεφ

ΥΛΙΚΑ

  • Ανάμεικτα πράσινα λαχανικά
  • 1 αυγό βραστό
  • 2 κ.σ σέλινο κομμένο σε κυβάκια
  • Φέτες αγγουριού
  • Πιπεριά κομμένη σε λωρίδες
  • Ντοματίνια κομμένα στη μέση
  • 2 φέτες γαλοπούλα κομμένες σε λωρίδες
  • 1 φέτα τυρίlight κομμένη σε κυβάκια
  • ¼ αβοκάντο

Για το ντρέσιγκ:

  • 1 κ.σ ντρέσιγκ με ελαιόλαδο και σύκο
  •  ¼ κ.σ σησαμέλαιο
  •  Λίγη σκόνη τζίτζερ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ανακατεύουμε τα υλικά για τη σαλάτα και χτυπάμε τα υλικά για το ντρέσιγκ καλά.
  2. Προσθέτουμε τη σος στη σαλάτα, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Written Από Κώστας Σαμαράς

Παθιασμένος αναλυτής αφοσιωμένος κοινωνικός συνθέτης μέσων μαζικής ενημέρωσης. Από μικρός τα έγραφε στα ίντερνετς. Εδώ θα τον δεις να μιλάει για όλα όσα αγαπάει: Lifestyle, Lifehacks Και με πολύ πίκρα για πολιτική. Χωρίς πλάκα!

Μακαρόνια με ελαιόλαδο και άρωμα από σκόρδο! Ταιριάζει πολύ με σαλάτα ρόκα.

Πώς να ξεβουλώσω την τουαλέτα