Στο «Ευγενίδειο» θεραπευτήριο εισήχθη ο πρωθυπουργός, ο οποίος φέρεται να ένιωθε έντονους πόνους από χθες – Στο νοσοκομείο μετέβη και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης

«O πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, εισήχθη σήμερα στις 15:00 στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο, όπου υποβλήθηκε σε προγραμματισμένη επέμβαση αφαίρεσης κήλης. Ο πρωθυπουργός θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς τους θεράποντες ιατρούς και το προσωπικό του νοσοκομείου» αναφέρεται σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

Νωρίτερα, πληροφορίες ανέφεραν ότι ο κ. Τσίπρας μετέβη στο «Ευγενίδειο» θεραπευτήριο, όπου διαπιστώθηκε ότι πάσχει από περισφιγμένη ομφαλοκήλη -γεγονός που καθιστούσε αναγκαία την χειρουργική επέμβαση, άμεσα.

Η επέμβαση έγινε, κατά πληροφορίες, από τον  κ.Δημήτρη Θεοδώρου, επίκουρο Καθηγητή Χειρουργικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, γιατρό της Μονάδας Χειρουργικής Ανωτέρου Πεπτικού Συστήματος του Ιπποκρατείου. Θεωρείται εξαιρετικός χειρουργός, με σπουδές στις ΗΠΑ.

 

Ο πρωθυπουργός είχε έντονους πόνους από χθες. Κατά πληροφορίες, στο νοσοκομείο μετέβη, για να δει τον πρωθυπουργό, και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

loading...