Ποιος τον είδε και δεν τον φοβήθηκε; Ο πρόεδρος της Ρωσίας Β.Πούτιν σε έξαλλο ύφος στρίμωξε τόσο άγρια τη Γερμανίδα καγκελάριο Α. Μέρκελ που αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως ήταν στα πρόθυρα νευρικής κατάρρευσης.

Ο Β.Πούτιν φαίνεται να είναι εξαγριωμένος ενώ η Α.Μέρκελ προσπαθεί να ξεφύγει από το «ιδιαίτερο μάθημα» που της προσφέρει ο Ρώσος πρόεδρος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Β.Πούτιν της αναλύει την τροχιά των βαλλιστικών πυραύλων και πώς αυτοί μπορούν να πλήξουν τον στόχο.

Προφανώς ο στόχος είναι η Ρωσία.

Πιθανότατα αναφέρεται στην Ουκρανία ή στο αμερικανικό αντιπυραυλικό σύστημα στην Ευρώπη.

Αλλωστε και στις δύο περιπτώσεις ο στόχος είναι η Ρωσία.

«Την παράσταση έχει κλέψει η Άνγκελα Μέρκελ κατά την σύνοδο των ηγετών των 20 ισχυρότερων οικονομιών του πλανήτη, στο Αμβούργο, αφού εκτός από τις βαρύνουσας σημασίας θέσεις της, φιγουράρει στα ΜΜΕ παγκοσμίως και για τις γκριμάτσες της.»

Πιο πρόσφατο και χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν κατά την συνάντηση που είχε με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν την Παρασκευή, στην έναρξη των εργασιών της G20.

Ο Πούτιν φαίνεται να εξηγεί κάτι, πιθανώς περί βαλλιστικών πυραύλων, στην Γερμανίδα καγκελάριο, μιλώντας και κουνώντας τα χέρια του.

Η Μέρκελ φέρεται να του απαντά, κάνοντας επίσης, κινήσεις με τα χέρια, κάτι σαν «οι πύραυλοι πετούν έτσι».

Ο Πούτιν σκέφτεται για λίγα δευτερόλεπτα και συνεχίζει ακάθεκτος την ανάλυση, με την Μέρκελ να μην κρατιέται, να ξεφυσάει και να γουρλώνει τα μάτια, κοιτάζοντας προς τα πάνω, σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να την γλιτώσει κάποιος από τον λαλίστατο συνομιλητή της…

Παράλληλα ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ συνεχάρη σήμερα τη γερμανίδα καγκελάριο για την «καταπληκτική» διοργάνωση της συνόδου της G20 στο Αμβούργο, αν και δεν έλειψαν οι συγκρούσεις μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομίας στους δρόμους της πόλης.

«Θέλω να ευχαριστήσω την καγκελάριο Μέρκελ για όσα έχει κάνει εδώ, ήταν πραγματικά εκπληκτικός ο τρόπος που αντιμετωπίστηκαν τα πράγματα (…) και τόσο επαγγελματικός, χωρίς πολλές διακοπές παρά τους αρκετούς ανθρώπους (στο Αμβούργο). Φαίνεται να ακολουθούν τα μέλη της G20, όμως κάνατε μια εκπληκτική δουλειά», δήλωσε ο Τραμπ

Χθες Παρασκευή η σύζυγός του Μελάνια δεν κατάφερε χθες να βγει από το ξενοδοχείο όπου διέμενε εξαιτίας του συγκεντρωμένου πλήθους των διαδηλωτών.

loading...